ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Α’ ΕΠΣΚ ΑΕ Ελίμειας – Μακεδονικός Φούφα 1-1







Πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Κρόκου ανάμεσα στην τοπική Ελίμεια και στο Μακεδονικό Φούφα όπου το σκόρ έληξε 1 - 1. Οι δύο ομάδες παίξανε ανοιχτά και οι..
περίπου 150 φίλαθλοι απόλαυσαν το θέαμα σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο και συναρπαστικό μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους καθώς στο 10' το σουτ του Φωτίου πέρασε μόλις άουτ.
Το φίλμ του αγώνα
Στο 18' οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους απαντούν με το σούτ του Χατελάρι που απέκρουσε δύσκολα ο Αντωνιάδης.
Στο 20' ολιγωρία στην άμυνα της Ελίμειας ο Μαρκόπουλος επωφελείται πασάρει στον Ξυνάδα αυτός κάνει το σουτ δίπλα από τα δοκάρια του Τραπεζανλίδη.
25' εκτέλεση φάουλ του Μαρκόπουλου η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μαλούτα που ήτανε στο τείχος ( Ίσως το τείχος να ήτανε στημένο εκτός μεγάλης περιοχής) και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μαρκόπουλος και στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
34' Εκτέλεση φάουλ του Μαλούτα που βρίσκει το Βάσσο στη μικρή περιοχή αλλά αυτός με κοντινή προβολή αστοχεί.
40' Καλό σουτ του Ξυνάδα σε ετοιμότητα ο Τραπεζανλίδης μπλοκάρει.
41' Πολύ καλή προσωπική ενέργεια του Τσιανάκα που περνάει όποιον βρει μπροστά του μπαίνει στην περιοχή ο Κατσιμαντας τον ανατρέπει και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι. Το πέναλτι αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Χατζηρούμπης ο Αντωνιάδης πέφτει στη δεξιά του γωνία και αποκρούει ο Βάσσος παίρνει το "ριμπαουντ" και με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Αλιατίδη 1 - 0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πιο συγκρατημένες και η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 64' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρκουμάνου ( που είχε περάσει στο παιχνίδι δύο λεπτά πριν) να μπλοκάρει δύσκολα ο Τραπεζανλίδης στην αριστερή του γωνία.
66' Ωραία κάθετη πάσα του Ξυνάδα που βγάζει το Μαρκόπουλο σε θέση τετ-α-τετ ο Τραπεζανλίδης που είχε διαβάσει τη φάση βγαίνει γρήγορα και πέφτει με τα πόδια οι δύο παίχτες κοντράρονται ο Μαρκόπουλος βρίσκετε στο έδαφος και ο διαιτητής Κοεμτζίδης μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για ακόμα μία φορά δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί ο Ξυνάδας και ισοφαρίζει για την ομάδα του Φούφα 1 - 1.
72' Φάουλ του Βάσσου κεφαλιά του Τσιόρκα με τα ακροδάχτυλα ο Αντωνιάδης σε κόρνερ.
78' ο Μαλούτας πιέζει και κλέβει τη μπάλα από τον Ματσιγγαρη κάνει την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Χατζηρούμπη από την μικρή περιοχή περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
84' Καλή εκτέλεση φάουλ του Βάσσου μόλις άουτ.


Α.Ε. Ελίμιεας:( Δ. Αλιατίδης) - Τραπεζανλίδης, Μανώλας (Α), Γιαπράκας, Νάνος, Τσιανάκας, Τσατσόπουλος ( 68' Τσιόρκας), Νικολαϊδης, Μαλούτας, Βάσσος ( 90' Μανιάκας, Χατελάρι ( 68'΄Τσιρέκας), Χατζηρούμπης.


Μακεδονικός Φούφα: (Ε. Καραγεωργίου) - Αντωνιάδης, Σιδηρόπουλος, Πολυχρονίδης (λ.τ.25' Κατσιμαντάς(81' Μούρας)), Ματσιγγαρης, Ίτσκος (Α), Κοτζαφίλιος, Φωτίου, Σιμητος, Μαρκόπουλος, Αμπαρτζής (62' Κουρκουμάνος), Ξυνάδας.


Διαιτητής: Κοεμτζίδης
Βοηθοί: Τζιαμπαζης, Κουντουράκης


ΝΙΚΟΣ Θ. ΚΑΤΣΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου