ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ακ. Σιάτιστας - Μακεδονικός Κοζάνης 1-2

Νίκη-ανατροπή στις καθυστερήσεις για Μακεδονικό στην Σιάτιστα
 




Συγκλονιστικό φινάλε είχε η αναμέτρηση της Ακ. Σιάτιστας με τον Μακεδονικό. Η. άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο! Το ματς..

πρόσφερε πλούσιες συγκινήσεις στους φίλους και των δύο αντιπάλων που το παρακολούθησαν αλλά μόνο αυτοί του Μακεδονικού χαμογέλασαν στο τέλος.
Παραλίγο ο Μακεδονικός να πληρώσει την υπεροψία του απέναντι σε έναν πολύ μαχητικό αντίπαλο αλλά τελικά λίγο πριν το τέλος και στις καθυστερήσεις η τάξη αποκαταστάθηκε και πήρε μια δύσκολη αγχωτική , αλλά δίκαιη νίκη με σκορ 1-2
Στο α΄ ημίχρονο οι παίκτες του κ. Παπακώστα δεν μπήκαν με την σωστή νοοτροπία και ψυχολογία, είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη και βρέθηκαν πίσω στο σκορ,(1-0) κάτι που πρόσθεσε και το άγχος .
Στο β΄ ημίχρονο ο Μακεδονικός βελτιώθηκε, ήταν σαφώς καλύτερος, εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή λόγω αποβολής του Μπούρτζου Μιχ. στο 45΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα , μπόρεσε να αντιδράσει σωστά και γύρισε "τούμπα" το ματς σε 1-2.

Η Ακ . Σιάτιστας κατάφερε να προηγηθεί 1-0 με ωραίο γκολ του Μουστάκα στο 40΄.Όμως ο Ζαχαριάδης, ερχόμενος από τον πάγκο και με το όπλο του γεμάτο, πυροβόλησε δύο φορές μία στο 60΄ και μία στις καθυστερήσεις χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την δεύτερη κίτρινη ..κόκκινη στον Μπούρτζο Μιχ, αλλά και οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν σε ανατροπή του Κουτούλα και σε χέρι αμυντικού μέσα στη περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 7΄φάουλ του Σακαλή, λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι

Στο 11΄κόρνερ Σαββούδη , μέσα στην μικρή περιοχή, κεφαλιά του Σταφυλίδη , η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 20΄ο Μουστάκας με ατομική προσπάθεια θα βρεθεί απέναντι απ τον Βαρυτιμίδη , αλλά το πλασέ θα το εξουδετερώσει με ωραία προβολή ο Κουμπούρας.

Στο 25΄ο Μπούρτζος θα βγάλει προωθημένη μπαλιά στον Παπαρίζο, αλλά ο Βαρυτιμίδης έγκαιρα βγαίνει και απομακρύνει με τα πόδια.

Στο 31΄μπαλιά του Κατσίκα , βρίσκει τον Κουτούλα στην μικρή περιοχή ,που από καλό σημείο χάνει το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία ν ανοίξει το σκορ

Στο 40΄σέντρα του Σιάσιου στο δεύτερο δοκάρι , μονοκόμματο σουτ του Μουστάκα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0

Στο 45΄δεύτερη κίτρινη στον Μπούρτζο Μιχ .

Στο 52΄πλάγιο Καλημέρη , κεφαλιά Ζαχαριάδη κι ενώ η μπάλα κατευθύνεται στο παραθυράκι , πετάγεται ο Φίλιος και διώχνει τη μπάλα κόρνερ.

Στο 53΄ανατροπή Κουτούλα που βγήκε "φάτσα' με τον Φίλιο , ο κ Καραποναρλίδης δε δίνει τίποτα.

Στο 54΄τρίπλα του Ζαχαριάδη μέσα στην περιοχή ο αμυντικός διώχνει με το χέρι , ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.

Στο 60΄φάουλ του Ζαχαριάδη στη γωνία του Φίλιου , ισοφαρίζει σε 1-1

Στο 68' Επικίνδυνη αντεπίθεση της Ακ. Σιάτιστας με τον Μουστάκα , κόβει με σωτήρια προβολή ο Αντωνόπουλος Γρ.

Στο 84΄φάουλ Σαββούδη , κεφαλιά Ζαχαριάδη λίγο έξω.

Στο 90΄φάουλ Ζαχαριάδη διώχνει δύσκολα ο Φίλιος σε κόρνερ

Στο 92΄σέντρα Πάτσιου στο δεύτερο δοκάρι , πλασέ του Σταφυλίδη , λίγο έξω

Στο 94΄Σέντρα Σακαλή στο δεύτερο δοκάρι , η μπάλα θα φτάσει στον Καλημέρη που θα βγάλει νέα κοντινή σέντρα θα πεταχτεί ο Ζαχαριάδης και με δύσκολη, δυνατή κεφαλιά θα τη στείλει στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 1-2.


Ακαδημία Σιάτιστας :(Μπόλης Δ. ) Φίλιος, Πλάνος (70΄Κάστιας), Ζιώγος Γ. , Λιάμας, Τσίτσος, Σιάσιος, Μουστάκας, Ζιώγος Β΄(74΄Τσακνάκης), Μπούρτζος Μάρκος, Μπούρτζος Μιχ., Παπαρίζος (82΄Γκουρομίσιος)

Μακεδονικός Κοζάνης ( Παπακώστας Γ.) Βαρυτιμίδης, Καλημέρης , Ευθυμιάδης(46΄Ζαχαριάδης), Αντωνόπουλος Γρ. Κουμπούρας, Τζούτζας, Σακαλής, Κατσίκας (95΄Ζαχαρίας΄)Σταφυλίδης, Σαββούδης, (88΄Πάτσιος), Κουτούλας,

ΔιαιτητήςΚαραποναρλίδης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Βέρρος


Γιώργος Κατσίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου