ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΝΤΙΝΗ - ΚΙΒΩΤΟΣ 3-2...

Παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και επαναπαυόμενη αδικαιολόγητα στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος ομάδα νίκησε την δυνατή ομάδα της Κιβωτού με σκορ 3-2..
Ένα σκορ το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού μια και η γηπεδούχος επαναπαύθηκε στο δεύτερο μέρος και δέχθηκε δύο γκολ το πρώτο στο 80΄λεπτό και το δεύτερο στο 95΄ με πέναλτι. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας την αντίπαλό της στο μισό γήπεδο προηγήθηκε στο 25΄λεπτό με τον Παντελή ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Συγκεκριμένα από την αριστερή πλευρά ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργος αφού πέρασε δύο αντιπάλους του έβγαλε σέντρα στο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. ο οποίος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με κεφαλιά ψαράκι από το ύψος της μικρής περιοχής. Η γηπεδούχος ομάδα θα συνεχίσει να πιέζει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα και στο 32΄λεπτό σέντρα ακριβείας από τα δεξιά όπως επιτίθενται οι γηπεδούχοι από τον ΓΚΟΝΤΟΒΑ σο πίσω δοκάρι και από το ύψος της μικρής περιοχής ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιάννης με κεφαλιά θα κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και έτσι στο 40΄λεπτό ο ΓΕΩΡΓΙΔΗΣ Π. με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και προαναφέραμε οι γηπεδούχοι θα επαναπαυθούν στο σκορ του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα η ομάδα της Κιβωτού μη έχοντας να χάσει κάτι παραπάνω θα βγει μπροστά και θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Στο 60΄λεπτό ο ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι των γηπεδούχων θα πεταχτεί ο ΑΛΕΞΙΟΥ ο οποίος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ θα είναι στη σωστή θέση και θα αποκρούσει κρατώντας το 3-0. Στην συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα στο 63΄λεπτό θα έχει καλή ευκαιρία όταν μετά από παράλληλη σέντρα του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. ο ΛΟΥΚΑΣ δεν θα βρει την μπάλα. Στο 80΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή της Ποντινής ο ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ Θ. θα σπάσει το τεχνικό οφσάιντ θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 3-1. Στο 85΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία θα χάσουν οι γηπεδούχοι όταν μετά από σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Π. και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν στα δίχτυα θα βρεθεί ως από μηχανής θεός αμυντικός των φιλοξενουμένων και θα απομακρύνει την μπάλα πάνω από την γραμμή. Τέλος στο 95΄λέπτο οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή με τον ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ Θ. ο οποίος θα αναλάβει και την εκτέλεση του διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ με βοηθούς τους κ. κ. ΡΙΓΚΟ και ΧΑΡΙΣΗ (Ε. Π. Σ. Γρεβενών).
Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας) 1) Αραβόπουλος Ι. 2) Μακρυγιάννης Α. 3) ΣΑΒΡΑΝΙΔΗΣ Τ. 4) ΚΑΛΩΤΑΣ. 5) ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ι. 6) Γκοντοβάς 7) ΣΑΒΡΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝ. (65΄Παναγιωτίδης) 8) Καραγιάννης Ι. (60΄ Κορδοτός) 9) Καραγιάννης Γ. (85΄Γεωργιάδης Δ.) 10) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π 11) Λούκας Α.


Γιάννης Αραβόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου