ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Α' ΕΠΣΚ ΑΕ Κοζάνης – ΑΜΣ Γαλατινής 5-2

Γκολ και θέαμα στο Στρατιωτικό








Γκολ και θέαμα στο Στρατιωτικό Γήπεδο με την ΑΕΚ να επιβάλλεται της Γαλατινής με το πλούσιο 5-2 έπειτα από ένα ανοιχτό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έδειξαν..
επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες.
Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα στην Ασβεστόπετρα την περασμένη εβδομάδα, σημείωσε πέντε γκολ ενώ έχασε και αρκετές καλές ευκαιρίες να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Η ομάδα του Μάκη Μαλούτα άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό της επιθετικά, ενώ έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά στον αμυντικό τομέα.
Η Γαλατινή που παρουσιάστηκε ενισχυμένη με τους έμπειρους Γιώργο Κουτσομήτρο και Φώτη Γκαραγκούνη πάλεψε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έως την αποβολή του δεύτερου στο 36' που ήταν καθοριστική για την έκβαση του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι και αυτοί έδειξαν καλά στοιχεία από τη μέση και πάνω με δημιουργό τον γρήγορο Ηλία από τα δεξιά, ενώ αντίθετα αμυντικά έδειξαν κάποιες αδυναμίες.
Το φίλμ του αγώνα


Στο 3' ο Ντούκα από καλή θέση σούταρε άουτ.
Στο 10' η ΑΕΚ προηγήθηκε με 1-0 από κόρνερ του Τσολακίδη και κεφαλιά από κοντά του Ιμέρ Χιντ.
Στο 15' η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της από ωραία σέντρα από δεξιά του Χιντ και βολίδα πάνω στην κίνηση του Χρήστου Καραγεώργου.
Στο 17' η Γαλατινή μείωσε σε 2-1 από προσπάθεια και σέντρα από δεξιά του Ηλία, με τον Χρήστο Παπαϊωάννου να σκοράρει από κοντά.
Στο 23' η ΑΕΚ πήρε νέο προβάδισμα δύο τερμάτων από πάσα του Χιντ στον Σκρέκα που σούταρε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα που απέκρουσε, με τον Χιντ να σκοράρει στην επαναφορά.
Στο 30' ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μία διεκδίκηση της μπάλας του Χαϊντούτη με τον Ηλία στην περιοχή της ΑΕΚ, με τον Γιάννη Ηλία να σκοράρει από τα έντεκα βήματα μειώνοντας σε 3-2.
Στο 35' φάουλ του Ηλία και κεφαλιά του Κουτσομήτρου από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ.
Στο 36' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φώτης Γκαραγκούνης μετά από ένα επικίνδυνο τάκλιν στον Βουρνάζο, ενώ είχε παρατηρηθεί στο 19' και πάλι για επικίνδυνο παίξιμο.
Στο 38' κεφαλιά-πάσα του Σκρέκα στον Καραγεώργο που σούταρε δυνατά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε με διπλή αλλαγή καθώς αντικαταστάθηκαν οι Χαϊντούτης και Ντούκα με τους Ρηνιώτη και Τζέλο. Οι κιτρινόμαυροι, έχοντας την αριθμητική υπεροχή, πήραν το κέντρο και σημείωσαν άλλα δύο τέρματα, χάνοντας παράλληλα και αρκετές ευκαιρίες. Αντίθετα η Γαλατινή δεν μπόρεσε να απειλήσει καθώς η αποβολή του Γκαραγκούνη και η αλλαγή στο ημίχρονο του κουρασμένου Κουτσομήτρου την αποδυνάμωσαν αισθητά.
Στο 50' κεφαλιά-πάσα του Κουτσοσίμου στον Τζέλο που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 54' μπάσιμο του Χιντ από αριστερά και σουτ, με τον Μακρή να αποκρούει και τον 16χρονο Θανάση Βουρνάζο να σκοράρει στην επαναφορά σημειώνοντας το πρώτο του επίσημο γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ.
Στο 65' ο Σκρέκας βγήκε μόνος απέναντι στον Μακρή αλλά προτίμησε να τον τριπλάρει αντί να πλασάρει με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Γαλατινής να του πάρει τη μπάλα.
Στο 67' δυνατό σουτ του Καραγεώργου πέρασε σύρριζα από το δοκάρι της Γαλατινής.
Στο 75' έγινε το 5-2 από ωραία αντεπίθεση της ΑΕΚ με τον Παπαβραμίδη να βγάζει μπροστά τον Σκρέκα που μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια από τα αριστερά έδωσε "έτοιμο" γκολ στον Καραγεώργο που από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο 83' τριπλή σωτήρια επέμβαση του Μακρή σε διαδοχικά σουτ της ΑΕΚ από καλή θέση, πρώτα από τον Παπαβραμίδη και μετά δύο φορές από τον Σκρέκα.
Στο 90' κόρνερ-πάσα του Τζέλου έξω από την περιοχή στον Καραγεώργο που με φοβερό σε δύναμη σουτ τράνταξε τη συμβολή των δοκών της Γαλατινής, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.


ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): Καρανάνος, Κουτσοσίμος, Γκάλιος (70' Παπαβραμίδης), Σαββίδης, Χαϊντούτης (46' Ρηνιώτης), Ντούκα (46' Τζέλος), Βουρνάζος, Τσολακίδης, Χιντ, Καραγεώργος, Σκρέκας.


ΑΜΣ Γαλατινής (Δούβλος): Μακρής, Κάτσιας, Χρ. Παπαϊωάννου, Γιαννής, Καρανάσιος, Ζιώγας, Ηλίας (87' Λαζόγκας), Φ. Γκαραγκούνης, Τσαφής (74' Βουβονίκος), Παπανώτας, Κουτσομήτρος (46' Γκαργκάλας).


Διαιτητής: Μπαϊραμίδης
Βοηθοί: Μπισούκης, Τέμης


Γιώργος Κατσίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου