ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΝΤΙΝΗ - ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ 6-1.





Όμορφο θέαμα πρόσφερε στους φίλους της η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ποντινής με αντίπαλο την ομάδα της Αμυγδαλιάς την οποία φιλοδώρησε με έξι τέρματα για την δεύτερη φάση του κυπέλλου..
Γρεβενών.
Η γηπεδούχος μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και στο 25ο λεπτό ο δείκτης του σκορ είχε φτάσει στο 3-0 με τρία γκολ από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ μετά από ισάριθμες ασίστ από τον ΛΟΥΚΑ. Συγκεκριμένα στο 9ο 16ο και 25ο λεπτό ο ΛΟΥΚΑΣ σέρβιρε και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ πρόσφερε.
Φωτογραφία αρχείου
Η φιλοξενούμενη η οποία σε όλο το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν θεατής και μάλλον οι παίκτες τις θα παρακαλούσαν να τελειώσει το παιχνίδι, κατάφερε να μειώσει στο 29ο λεπτό μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών με τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος θα παίξει πιο απελευθερωμένα ανεβάζοντας στροφές και προσφέροντας υπέροχο θέαμα στους φίλους της θα σημειώσει άλλα τρία τέρματα διαμορφώνοντας το σκορ στο τελικό 6-1.
Συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό ο ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ Γιάννης θα πιάσει σουτ εν κίνηση πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος και από απόσταση 30 μέτρων θα αφήσει άγαλμα τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων κάνοντας το 4-1.
67ο λεπτό ωραίο 1-2 των ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γιώργου και ΓΚΟΝΤΟΥΒΑ Σάκη σουτ του τελευταίου και 5-1. Στο 74ο λεπτό η μπάλα θα χαθεί στην κυριολεξία με τελικό αποδέκτη τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ο οποίος θα επιχειρήσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα θα βρει το κάθετο δεξί δοκάρι και θα αναπαυθεί στα δίχτυα. Τέλος στο 79ο λεπτό ωραίος συνδυασμός των ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γιάννη και ΚΟΡΔΟΤΟΥ Νίκου τελικός αποδέκτης ο ΛΟΥΚΑΣ το σουτ του οποίου θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου