ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι δικηγόροι «ξήλωσαν» τον Πάγκαλο







Τον τίτλο του δικηγόρου από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο «ξήλωσε» ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, με ομόφωνη απόφαση..
του διοικητικού του συμβουλίου! Τη σχετική εισήγηση έκανε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος.
Στην ανακοίνωση των δικηγόρων της Αθήνας εξηγούνται επακριβώς οι λόγοι της «αποκαθήλωσης» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθώς τονίζεται ότι αφορούν «όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος για τους δικηγόρους, τη στιγμή που οι δικηγόροι και ιδίως οι νέοι πλήττονται από τον επαγγελματικό πληθωρισμό, τη συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, τη βραδύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και τη ζοφερή οικονομική κατάσταση που βυθίστηκε η χώρα και όταν είναι η μόνη τάξη επαγγελματιών που αποδίδει αμέσως στο Ελληνικό Δημόσιο τον φόρο που παρακρατείται από τις παραστάσεις».


Και προσθέτουν: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Δικηγορικού Σώματος. Φαίνεται ότι ουδόλως εκτίμησε την απονομή εις αυτόν του τίτλου του επίτιμου δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου».
Επισημαίνεται ότι αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, ο πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος έκανε λόγο για «απρόκλητη, αήθη και άνευ προηγουμένου επίθεση προς τον δικηγορικό κλάδο» εκ μέρους του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και συνταξιούχου δικηγόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου