ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στο... θέατρο ο Βούρος πήρε άριστα





Στο κλαμπ των ανταρτών για κλάματα του ΠΑΣΟΚ προστέθηκε χθες ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος με μια -συνηθισμένη για ΠΑΣΟΚ- κωλοτούμπα ολκής απέδειξε ότι..
η μέχρι προχθές διαφωνία του για το χαράτσι ήταν προπόνηση στην υποκριτική. Προχθές το βράδυ, όταν τα σενάρια περί επικείμενης παραιτήσεώς του πριν από την ψηφοφορία κατέκλυσαν το Διαδίκτυο, ο κ. Βούρος άρχισε το θέατρο εντός Βουλής. «Ποιος είναι αυτός ο ανήθικος που διακινεί αυτά τα σενάρια;» έλεγε με στεντόρεια φωνή και την απαραίτητη θεατράλε ερμηνεία στο καφενείο Βουλής, την ώρα που όλη η πιάτσα βούιζε ότι τα σενάρια τα είχε διακινήσει ο ίδιος. Με αυτά και με αυτά το διάγγελμα ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο και η «Πολυκατοικία». Κι εκεί ο Βούρος πρωταγωνιστούσε.
Λίγη ώρα αργότερα διαβεβαίωνε ότι ύστερα από αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής θα ψηφίσει την τροπολογία. Οι συνεργάτες του κ. Πετσάλνικου πάντως δεν επιβεβαίωναν καμία συνάντηση, με αποτέλεσμα όλοι να πιστέψουν ότι ο κ. Βούρος τα έβγαλε από το κεφάλι του ή ότι συνάντησε τον πρόεδρο σε κάποιο διάδρομο της Βουλής.
Την ίδια ώρα ο Γ. Βούρος σπαταλούσε φαιά ουσία για να βρει πώς θα δικαιολογήσει την κωλοτούμπα. «Αν μου έρθει καμιά καλή ιδέα θα την ανεβάσω το βράδυ στο twitter» είπε σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι φεύγοντας προχθές το βράδυ από τη Βουλή. Εως και χθες το μεσημέρι όμως το προφίλ του Γιάννη Βούρου στο twitter έβριθε από βαθυστόχαστες αναλύσεις, όπως γιατί ο Χιμένεθ της ΑΕΚ δεν βάζει Κάρλος δεξιά με Λεονάρντο αριστερά και Μπέλεκ με Γκούντιονσεν μπροστά». Αυτά τον ενδιέφεραν τον άνθρωπο, αυτά έγραφε.
Εκεί επιβεβαιώθηκαν πολλοί άσπονδοι φίλοι του, οι οποίοι γνωρίζοντας καλά τον κ. Βούρο έλεγαν όλο αυτό τον καιρό ότι όσο καλός ηθοποιός είναι ο Γιάννης στο σανίδι είναι και στη Βουλή και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τα βουλευτικά έδρανα.
Η ανακοίνωση ήρθε πάντως χθες το μεσημέρι. «Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου και δίνω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση» είπε ο Γ. Βούρος και η Ελλάδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου