ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει να κάνει το κυβερνητικό νηπιαγωγείο … κολέγιο








Να μαζέψει τους υπουργούς του που τσακώνονται δημοσίως, επιχειρεί ο πρωθυπουργός και υιοθετεί ένα ευρωπαϊκό μοντέλο. Αυτό του «Κολεγίου των Επιτρόπων» που προηγείται κάθε συνεδρίασης..
ευρωπαϊκής επιτροπής ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις και οι διαφοροποιήσεις
Έτσι, πριν από κάθε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ή την εκδήλωση νομοθετικής πρωτοβουλίας από έναν ή περισσότερους υπουργούς, θα προηγείται σύσκεψη στελεχών του γραφείου του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής των γραφείων των υπουργών.
Στη σύσκεψη θα γίνεται ενημέρωση και συζήτηση και θα καταγράφονται παρατηρήσεις και προτάσεις επί των βασικών διατάξεων κάθε νομοσχεδίου ή Προεδρικού Διατάγματος, πριν από την εισήγηση του, από τον αρμόδιο υπουργό, στο υπουργικό Συμβούλιο.
Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται ότι οι υπουργοί θα πηγαίνουν στις συνεδριάσεις, υπό τον πρωθυπουργό, ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε νομοθετική πρωτοβουλία συναδέλφου τους, ώστε να γίνεται ουσιαστική συζήτηση χωρίς τριβές και αντιπαραθέσεις, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα πιο αποτελεσματικού προγραμματισμού του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης.

Ουσιαστικά δηλαδή το πρωθυπουργικό γραφείο θα «μαντρώνει» και θα κάνει μαθήματα στους υπουργούς ώστε να μη λένε ότι θέλουν και να μένουν στη γραμμή που θα χαράσσει η σύμβουλος του κ. Παπανδρέου, η κ. Ρ. Βάρτζελη.
Αστεία πράγματα δηλαδή, λες και οι υπουργοί δε θα βγαίνουν μετά στα κανάλια ή στις εφημερίδες και θα λένε ότι θέλουν. Το τελευταίο κρούσμα έγινε σήμερα όταν ο Σκανδαλίδης πρωί – πρωί έλεγε ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση δεν αντέχει άλλο τις πιέσεις της τρόικας και λίγες ώρες μετά ο Βενιζέλος διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει καμιά πίεση.
Πράσινο αλαλούμ που δεν έχει γιατρειά. Κάποιοι θέλουν να κάνουν την κυβέρνηση… Κολέγιο αλλά ούτε νηπιαγωγείο δεν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου