ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοιχτή ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον Υπουργό κύριο Λοβέρδο Ανδρέα για την αποπομπή του Μιχάλη Γαβρίδη









Στη δίνη της πολύπλευρης κρίσης πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, πολιτισμικής εναποθέσαμε όλοι μας τις ελπίδες σε ολιγάριθμους ικανούς από την ευάριθμη, άλλοτε, δεξαμενή του..
ΠΑΣΟΚ, (που έχει στερέψει τα τελευταία χρόνια λόγω πολιτικό- ιδεολογικής ανομβρίας), να μας οδηγήσουν στην ελπιδοφόρα έξοδο, ήτοι, μακριά από τις περιδινήσεις του προσωπικού πλουτισμού μέσα από την κρατική διαχείριση και των πελατειακών τελματοφόρων λογικών που κρατούν σε ... ομηρεία την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμηση των πολιτών και του λαού μας.


Η παρουσία σας στο κυβερνητικό σχήμα, με την παρρησία που σας χαρακτηρίζει, γέμισε το χώρο της πολιτικής με αισιοδοξία και νοηματοδότησε τον αγώνα μας ενάντια στο διαχρονικό οθωμανογενή παλαιοκομματισμό, (μπαξίσι, ρουσφέτι, τράμπα, αλισβερίσι), που διαμόρφωσε τον Έλληνα ως διαχρονικό ραγιά.

Μία από τις αξίες που ιρίδιζε, ανατρεπτικά, στις ομίχλες του παλαιοκομματισμού και βρισκόταν στις ιδεολογικές σας αποσκευές, και μάλιστα στην πρώτη θέση, ήταν η στελέχωση του κράτους με αξιοκρατία. Αξιοκρατία συνυφασμένη με την απρόσκοπτη, ανιδιοτελή λειτουργία των θεσμών και τη συμμετοχική ισηγορία των πολιτών.


Από τη δίχρονη κυβερνητική σας θητεία, στον περιορισμένο χρονικά απολογισμό της, μπορούμε να διατυπώσουμε με ικανοποίηση ότι οι πολιτικές σας εξαγγελίες δεν έμειναν στην επιθυμία, μα πέρασαν στην υλοποίηση. Ιδιαίτερα στο χώρο της Υγείας και σε επίπεδο άμεσης, προσωπικής αντίληψης στο Νοσοκομείο Γρεβενών.


Ο εναμισάχρονος απολογισμός του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γαβρίδη Μιχαήλ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνηγορούν σε μια ταυτόσημη θητεία με τις προσδοκίες μας.


Σας παραθέτω ενδεικτικά κάποια απ’ αυτά που αποτελούν κοινή διαπίστωση όλων των Γρεβενιωτών:


1). Μείωσε το κόστος αγοράς των φαρμάκων κατά 40%


2). Μείωσε το κόστος αγοράς των τροφίμων κατά 60%


3). Μείωσε το κόστος αγοράς του πετρελαίου κατά 60%


4). Μείωσε την υδροδότηση του Νοσοκομείου από 26000 κυβικά ανά μήνα (μερικούς μήνες έφτασε μέχρι και 42000 κυβικά) σε 6000 κυβικά το μήνα.


Και γενικότερα μείωσε το παραλαμβανόμενο χρέος της προηγούμενης Διοίκησης από 10.400.000 € σε 2.500.000 € σε ενάμιση χρόνο.


Αύξησε την παραγωγικότητα του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την έκθεση αποτελεσμάτων του Υπουργείου σας κατά 37,41%, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση πανελλαδικά.


Στελέχωσε όλες σχεδόν τις κλινικές με γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων: 1 Ουρολόγο


1 Ωτο-λαρυγγολόγο


1 Οφθαλμίατρο


2 Γυναικολόγους και 2 εκπαιδευόμενους γυναικολόγους


3 Νεφρολόγους


1 Παιδίατρο και ολοκλήρωσε τη διαδικασία για 2 ακόμη παιδιάτρους


1 Αναισθησιολόγο


1 Καρδιολόγο


1 Χειρούργο


1 Ορθοπεδικό


2 Παθολόγους


Και προσέλαβε 20 Νοσοκόμες, με την διαδικασία του ΑΣΕΠ, φτάνοντας στο 90% της νοσηλευτικής κάλυψης, όσο λίγα Νοσοκομεία πανελλαδικά.


Άξιο προσοχής είναι ότι παρά τη μεγάλη στελέχωση, για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, κατάφερε να μειώσει το κόστος λειτουργικών δαπανών κατά 60%.


Εξόπλισε το Νοσοκομείο με Αξονικό Τομογράφο.


Ολοκλήρωσε τη μελέτη για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, ώστε να εκμηδενισθεί το ενεργοβόρο κόστος λειτουργίας του Νοσοκομείου.


Ήρθε σε δικαστική διένεξη για το εκκλησάκι του Νοσοκομείου, δωρεά του Στεργιάδη….., με το Δεσπότη Γρεβενών, όπου και δικαιώθηκε για το συμφέρον του Νοσοκομείου.


Το παραπάνω έργο τον έφερε σε σύγκρουση με συγκεκριμένα συμφέροντα, που το κουστούμι της έντιμης διαχείρισης τους στένευε αποπνικτικά. Και τούτο γιατί καρπώνονταν το 60% των τροφίμων, το 60% του Πετρελαίου και τα 20000 και πλέον κυβικά νερού τον μήνα μέσω της ΔΕΥΑΓΡ.


Αυτή η πολιτική στάση δίνει ελπίδα και μειώνει την αγωνία μας μέσα στη δίνη της δύσβατης κρίσης. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις να δούμε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία για τη λειτουργία του Κράτους και των Θεσμών.


Αυτή η πολιτική συμπεριφορά, δυστυχώς, κύριε Υπουργέ, δεν άρεσε στα ανήλιαγα υπόγεια του Παλαιοκομματισμού, όπου βασιλεύει η λογική του προσωπικού πλουτισμού με την απομύζηση και της τελευταίας σταγόνας του κοινωνικού ’’κουμπαρά’’. Μια λογική που εδώ και πολλά χρόνια άπλωσε τον ιστό της από το κράτος της Δεξιάς Διαχείρισης και στη Διαχείριση της Δημοκρατικής Παράταξης και συνεχίζει να αναπαράγεται. Αναπαράγεται ως εξυπνακισμός με τη ρεμούλα, τη συναλλαγή και την επιβράβευση της αθλιότητας. Αναπαράγεται με τη δύναμη και την ανοχή της Κεντρικής Διοίκησης και μας επιβάλλει αυτάρεσκα την προσφυγή σ’ αυτήν, ήτοι, ως άμεσα εντολοδόχοι- λειτουργοί, ήτοι, ως ικέτες νέο –ραγιάδες.


Για όσους δεν υποτάσσονται εξακοντίζει το δηλητήριο της συκοφαντίας και δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται, πετυχαίνει το σκοπό της. Στόχος της δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά μέσω των προσώπων η διαχείριση των οικονομικών του Κράτους και των Θεσμών.


Ο Μιχάλης Γαβρίδης θα μπορούσε να παραμείνει ως Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών, αν υπέκυπτε στις βουλές και τις επιθυμίες των Παλαιοκομματικών Υπογείων, αλλά τότε δε θα ήταν ο Μιχάλης Γαβρίδης.


Στελέχη σαν αυτόν χρειάζονται οι Θεσμοί και οι διευθυντικές λειτουργίες του Κράτους. Στελέχη που δεν διαδρομίζονται, για να παραμείνουν στη Διοικητική καρέκλα.


Κύριε Υπουργέ,


Γνωρίζουμε και συμμεριζόμαστε τον αγώνα και την αγωνία σας για να ξεφύγουμε από τις περιδινήσεις της πολύπλευρης κρίσης., τον αγώνα και την αγωνία σας ενάντια στον ιστό του παλαιοκομματισμού, που κρατάει σε ομηρεία την πρόοδο, την ανάπτυξη, την ηθική διαχείριση των δημοσίων οικονομικών και το ελεύθερο φρόνημα των πολιτών. Ένας ιστός που βρήκε τη χαραμάδα να εισβάλει ως το Υπουργικό γραφείο σας και να επιβάλει τις επιλογές του.


H συνέχεια του σημαντικού σας έργου, που μας αναζωογονεί πολιτικά, απαιτεί το κλείσιμο της χαραμάδας, απ’ όπου εμφιλοχώρησε στο γραφείο σας το αραχνοειδές του παλαιοκομματισμού και τη δυναμική αντιμετώπιση, πράγμα που σας χαρακτηρίζει, ώστε να μην οδηγηθούμε ξανά σε αποπομπές χρήσιμων στελεχών για την κοινωνία, το κράτος και τη Δημοκρατία, όπως η περίπτωση του Μιχάλη Γαβρίδη.


Ανεσπερίδης Δημοσθένης

1 σχόλιο:

  1. EIXA THN ENTHPOSH OTI YPARXEI ENAS ENTIMOS YPOYRGOS [K.LOBERDOS] EKANA MEGALO LAUOS GIATI DEN RVTHSE KANENAN APO EMAS GIA THN ANASFALIA POY NIOUOYME STON FTVXO AYTO TOPOMAS LOIPAME KAI STENOXORIEME GIATI KAI EGV SINEBALA NA EINAI STA EDRANA THS BOYLHS ENAS TETIOS ANURVPOS [K.XANTABAS] DEN S ENDIAFERI K.XANTABA O TOPOS SOY NA TO PALECEIS OXI NATO KATADIKAZEIS????????EYXARISTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή