ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μιχάλης Γαβρίδης : " Δεν έφυγα ακόμα"...








Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου (μετά την αναβολή της τελευταίας η οποία συνέπεσε με τη συνέντευξη του βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα), ο μέχρι τώρα (;) διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών Μιχάλης..
Γαβρίδης για θέματα που δρομολογεί η διοίκηση σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΑΝΑ. Αναφέρθηκε στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων όπου :.. »Μέσα από τον θάνατο θα μπορέσει να δοθεί ζωή σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη μεταμοσχεύσεων» αλλά και στη μονάδα μεθαδόνης που θα δημιουργηθεί στα Γρεβενά. Η συγκεκριμένη μονάδα που γίνεται σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ θα εξυπηρετεί περίπου 80 άτομα και σύμφωνα με τον ίδιο θα λειτουργεί μέσα στο νοσοκομείο Γρεβενών, εκεί όπου βρίσκετε το γραφείο του ΕΚΑΒ το οποίο θα μετακομίσει σε χώρο του παλαιού Νοσοκομείου (ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ. Θέση με την οποία έχει διαφωνήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.
Δεν ήταν δυνατόν ο Μιχάλης Γαβρίδης να μην απαντήσει και σε ερωτήσεις μας για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να τοποθετήσει στη θέση του τον Κυριάκο Σημαδόπουλο.
Περισσότερα ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Τελικά ο Γαβρίδης έφυγε... Ο Χαντάβας πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος που εξετέλεσε το (μοναδικό) βουλευτικό καθήκον του. Εξάλλου ο βουλευτής προφανώς πιστεύει πως για αυτό το λόγο οι γρεβενιώτες τον ψήφισαν. Απέδειξε τις ικανότητές του που μέχρι πρότινος ήταν ανύπαρκτες. Απορώ πως επισκέπτεται τον τόπο στον οποίο πια είναι ανεπιθύμητος από την πλειοψηφία των κατοίκων του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝ ΟΙ... ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ"
    Κ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή