ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Χαλάει ο καιρός απο Δευτέρα







Απο τα δυτικά θ αρχίσει η μεταβολή του καιρού με ισχυρές καταιγίδες τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Πιο αναλυτικά..



Σε Μακεδονία - Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας τη νύχτα στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία. Το πρωί κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Στο βόρειο Ιόνιο την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. 


Στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το πρωί κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Σε Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Τη νύχτα ενδέχεται να βρέξει στη Θεσσαλία. Το πρωί κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα θαλάσσια τμήματα βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια τμήματα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και απο το βράδυ αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Τη νύχτα θα επικρατήσουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά καλός αλλά απο το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια τμήματα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί απο 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα πυκνώσουν και αργά τη νύχτα είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Το πρωί κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Θερμαϊκό 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου