ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Της νύκτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά





Εμείς τα λέγαμε ότι ο Ben 10 «είναι καλός μαθητής, συνεπής και εύστροφος» , αλλά νομίζατε ότι κάνουμε πλάκα.  Χθες βράδυ ο  υπουργός Οικονομικών – που γνωρίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο..
για επιπλέον περικοπές – αντέδρασε και είπε στους  ροικανούς ότι «το μείγμα της πολιτικής που μας προτείνετε οδηγεί σε ύφεση. Και η ύφεση βαθαίνει. Επομένως όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Δεν πρόκειται να έρθει ανάπτυξη ούτε το 2012».
«Μείγμα πολιτικής, μέτρα που βαθαίνουν την ύφεση»; Ποιος τα έλεγε αυτά;
Η Κυβέρνηση διά του Υπουργού Οικονομικών κάνει στροφή 180ο και ταυτίζεται με τις θέσεις του «λαϊκιστή» Σαμαρά;  Οι opinion makers , που προπαγάνδιζαν αισχρά τα Μνημόνια και τα Μεσοπρόθεσμα ψάχνουν τα υπογλώσσια;
Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος αφού τα είπε έξω από τα δόντια στην Τρόικα,  διέκοψε τη συνεδρίαση, αποχώρησε από την αίθουσα και πήγε σε άλλο γραφείο προκειμένου – όπως είπε – να μιλήσει με τον Πρωθυπουργό. Λίγο αργότερα, ένα υπηρεσιακός παράγοντας μπήκε στην αίθουσα και ανακοίνωσε παγερά στους τροϊκανούς: «The meeting is over». «Οι εκπρόσωποι της τρόικα έφυγαν και επιστρέφουν εσπευσμένα σήμερα για να μεταφέρουν το πλήρες αδιέξοδο στις Βρυξέλλες».
Εμείς στο μεταξύ, είχαμε ζωστεί τα άρματα για να πάρουμε τα βουνά, υπό τις οδηγίες του καπετάν Βαγγέλη, αλλά μας διέκοψαν και κάτσαμε να ακούσουμε τη συνέντευξη Τύπου, περιμένοντας την αναγγελία του αντάρτικου:   

Ο κ. Βενιζέλος είπε στην συνέντευξη ότι «οι συζητήσεις με τους επικεφαλής των ελεγκτών έγιναν σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και ότι όλα όσα μαθαίναμε προηγουμένως για καβγάδες και διακοπές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» (;;;). Όπως μάλιστα επισήμανε, «η διακοπή των διαπραγματεύσεων ήταν προγραμματισμένη, καθώς ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διαβουλεύσεων και ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου».
Τζάμπα ο παλλαϊκός ξεσηκωμός, δηλαδή, άδικα καθαρίσαμε τους γκράδες και τροχίσαμε τα γιαταγάνια. Η αρτηριακή πίεση των ορκισμένων φίλων της τρόικας επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα. Θα πλασάρουν το όλο σκηνικό ως μία ευφυή κίνηση τακτικής του Υπουργού Οικονομικών.
Για να διασκεδάσουν την υποτέλεια είπαν και μια φορά «όχι»;
Βομβάρδισαν πριν τα μπάνια του λαού το Σύνταγμα με Σκουντ, Πάτριοτ, Τόμαχοκ και Ναπάλμ και τώρα λένε στον άμαχο πληθυσμό, που πριν από δύο μήνες προπηλάκισαν και έσπασαν στον ξύλο, ότι έχει δίκιο;
Τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και γελά; Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ο κύριος αντιπρόεδρος. Έχει βαλθεί να τρελάνει τους τροϊκανούς, ή τον ελληνικό λαό; Μάλλον αμφότερους.  Προσπαθεί να μας πείσει πως γνωρίζει καλά πως παίζονται τα πολιτικά παιχνίδια και πως δημιουργούνται οι εφήμερες εντυπώσεις.
Μικρός Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου