ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Στη ΔΕΘ ο Σαμαράς








Στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ βρίσκεται από το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς. Ο αρχηγός της ΝΔ είχε συνάντηση με τις διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ και ενημερώθηκε για τα..
μεγέθη και τα τρέχοντα ζητήματα του διεθνούς εκθεσιακού φορέα.
Η ΔΕΘ «είναι πέρα από ιδεολογίες», επισήμανε ο Α.Σαμαράς, υπογράμμισε ότι η ΝΔ στηρίζει το αίτημα της μετεγκατάστασής της και της «ήπιας» αξιοποίησης του υπάρχοντος χώρου και τάχθηκε υπέρ της αναβάθμισης του διεθνούς ρόλου της έκθεσης.
Οι διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ, δώρισαν στον πρόεδρο της ΝΔ ένα ιστορικό λεύκωμα για τα 75 χρόνια της ΔΕΘ, με στιγμιότυπα από παλαιότερες διοργανώσεις.
Στη συνέχεια, ο Α. Σαμαράς ξεναγήθηκε στην έκθεση δείχνοντας ενδιαφέρον για το περίπτερο της «Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πτολεμαΐδας» και ιδιαίτερα για μία ευρεσιτεχνία της, ενός μικρού μεγέθους ρομπότ, που συμμετείχε στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής και απέσπασε διακρίσεις.
Οι εκπρόσωποί της, εξήγησαν ότι πρόκειται για επιχείρηση δημοσίου συμφέροντος και επεσήμαναν ότι το πρόγραμμα χρειάζεται επιχορήγηση για να προχωρήσει. Ο πρόεδρος της ΝΔ τους συνεχάρη και αναφερόμενος στην αύξηση του αριθμού των ιδιωτών εκθετών στη φετινή διοργάνωση συμπλήρωσε: «Χαίρομαι, που ακούω εδώ, ότι στη φετινή ΔΕΘ συμμετέχουν περισσότεροι ιδιώτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου