ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Νέοι ευεργέτες (στα Γρεβενά)...- Γράφει το Γεράκι












Η Γρεβενιώτικη ψυχή μεγαλουργεί επιδεικνύοντας δείγματα μεγαλοψυχίας, γενναιοδωρίας, δημιουργίας, της ζωντανής του παρουσίας, της υπερβάσεως του «εγώ», αλτρουισμού και αυτοθυσίας...
Αυτές οι υψηλές αξίες και τα ιδανικά του ευεργέτη νοηματοδοτούν την ύπαρξή του, συνυφαίνονται στενά με την ταυτότητά του και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της Γρεβενιώτικης του κληρονομιάς.


Τα παραπάνω στοιχεία τα αναγνωρίζουμε στην προσωπικότητα του ευεργέτη, ο οποίος δεν παρέλειψε εκτός των άλλων, να διαθέσει μεγάλα χρηματικά ποσά για τη δημιουργία κοινωφελών έργων, δείχνοντας έμπρακτα την έντονη αγάπη και την ευγνωμοσύνη του στον συνάνθρωπο – συμπατριώτη Γρεβενιώτη.


Αρκετά έργα έγιναν από τον ευεργέτη μας και δεσπόζουν στον τόπο μας αγέρωχα και ευθυτενή, μεταλαμπαδεύοντας τον ψυχικό πλούτο του ευεργέτη, τα ευγενή συναισθήματα του για την ανθρώπινη ψυχή και την αμέριστη αγάπη και γενναιοδωρία του προς τον Γρεβενιώτικο πολιτισμό.


Σήμερα, η ύπαρξη βασικών υποδομών και κοινωνικών υπηρεσιών θεωρείται αυτονόητη, βοήθησε τα τελευταία δύσκολα χρόνια τον τόπο μας να προχωρήσει και να αναπτυχθεί. Όμως ο τόπος μας θα είχε καταφέρει πολύ λιγότερα πράγματα χωρίς αυτήν την μεγαλοψυχία του ευεργέτη μας. Και σίγουρα θα πρέπει να του στήσουμε τον ανδριάντα του, στην πλατεία για να καταφέρει πολύ περισσότερα!!!
Νίκος Παγιαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου