ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

"Ακέφαλος" ο Παναθηναϊκός - Αποχωρεί οριστικά η οικογένεια Βαρδινογιάννη! - Δείτε το VIDEO








"Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να αποχωρήσει η οικογένεια μου από τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα γίνει άμεσα" δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη συνέντευξη Τύπου που..
διήρκησε σχεδόν 1,5 ώρα. Το κεφάλαιο της οικογένειας Βαρδινογιάννη έκλεισε οριστικά για τον Παναθηναϊκό, κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές ο Τζίγγερ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
Το θέμα πλέον είναι αν θα υπάρξει σύντομα επενδυτής που θα αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ και αν αυτός θα εγκριθεί από την οικογένεια. Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός είναι ακέφαλος αφού το 56% των μετοχών θα μείνουν αδρανείς.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίμημα για να παραχωρήσει τις μετοχές, κάτι που σημαίνει ότι της δίνει τζάμπα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα με την Παιανία. Θα παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις στην ομάδα για όσο καιρό κριθεί αυτό απαραίτητο.
Πάντως η ουσία είναι ότι αν δεν υπάρξει άμεσα άνθρωπος που θα πάρει τις μετοχές τότε τα προβλήματα θα είναι τεράστια αφού δεν θα υπάρχουν χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας.
Δείτε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου