ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΣ Κοζάνης:Μακεδονικός Κοζάνης - Μακεδονικός Φούφα 0-3 (4η Αγωνιστική) 2/10/2011

Κερδισμένος ο φιλοξενούμενος Μακεδονικός !!!









Την πρώτη του ήττα με 0-3 γνώρισε ο Μακεδονικός Κοζάνης απο τον συνονόματο του Μακεδονικό Φούφα που έδειξε να ξυπνάει και να.. πετυχαίνει δίκαια την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε μάλλον ισορροπημένα για τις δύο ομάδες, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι ο Φούφας ήταν πιο ουσιαστικός στις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους από την στιγμή που , στην πρώτη τους ουσιαστική φάση έφτασαν στο γκολ στο 20΄λεπτό,με δυνατό σουτ του Μαρκόπουλου μέσα απο την περιοχή , μεταφέροντας την πίεση στην ομάδα του κ.Παπακώστα. Οι φιλοξενούμενοι αμέσως μετά και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν παθητικό ρόλο, και κλείστηκαν πίσω για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ, πράγμα που κατάφεραν.
Ο Μακεδονικός Κοζάνης πήρε τον έλεγχο του αγώνα δημιούργησε ευκαιρίες με μεγαλύτερες το τετ α τετ του Καλημέρη στο 24΄(απέκρουσε ο Σακαρίδης), το σουτ - φάουλ του Ζαχαριάδη, στο 38΄ που απέκρουσε και πάλι ο Σακαρίδης και τέλος το σουτ του Σαββούδη στο 41΄ μέσα απο την περιοχή που εξουδετέρωσε ο Ιτσκος , λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος .
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και για ένα πέναλτι υπέρ τους που δεν τους δόθηκε , όταν ο αμυντικός" έκοψε" την μπάλα με το χέρι μέσα στη περιοχή , αλλά ο κ Πανιτσίδης το θεώρησε ακούσιο!!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την διπλή ευκαιρία του Φούφα στο 47΄. Ο Ξυνάδας απο τα δεξιά επιχείρησε σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, έφτασε στον Σιμητό που έπιασε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει αυτή τη φορά το κάθετο δοκάρι.
Στη συνέχεια ο Μακεδονικός πήρε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 52΄χάνει μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα,με τον Ζαχαριάδη να κάνει ωραία ατομική ενέργεια να δίνει στον Κουμπούρα κι αυτός μέσα απο την μικρή περιοχή αλλά απο πλάγια θέση να πλασάρει άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι καλά οργανωμένοι στην άμυνα , έφευγαν σε γρήγορες αντεπιθέσεις , και κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο τέρματα.
Στο 68΄ βγαίνουν στην κόντρα με τον Σιμητό να εκμεταλεύεται λάθος της άμυνας των γηπεδούχων να βγάζει μόνο απέναντι απο τον Μουστάκα τον Κουρκουμάνο κι αυτός με εύστοχο ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.
Ο Μακεδονικός χάνει ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 69΄ με κοντινή κεφαλιά του Κουτούλα και στο 72΄με φάουλ του Ζαχαριάδη αλλά και τις δύο τις εξουδετερώνει ο Σακαρίδης.
Και σαν να μην έφτανε αυτό , ο Φούφας εκμεταλευόμενος και την κούραση των παικτών του Μακεδονικού (την Τετάρτη έπαιξαν 120΄στον αγώνα κυπέλλου) θα ξαναβγεί στην αντεπίθεση στο 76΄ με τον Ξυνάδα , αυτός την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει στον Μαρκόπουλο που δε θα δυσκολευτεί απο κοντά να γράψει το τελικό 0-3.
Στο 81΄ και στο 85΄οι επιθετικοί του Φούφα , Ξυνάδας και Κουτρουμάνος θα χάσουν άλλες δύο καλές ευκαιρίες να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ .
Μακεδονικός Κοζάνης 
(Παπακώστας) Μουστάκας, Καλημέρης, Κουμπούρας, Αντωνόπουλος, Κουτσώνας, (74΄Λαμπίρης) Κατσίκας, Τζούτζας, Σαββούδης, (83, Ζαχαρίας), Σταφυλίδης , Ζαχαριάδης, Κουτούλας.

Μακεδονικός Φούφα (Καραγεωργίου) Σακαρίδης,Ματσιγγάρης(77΄Κατσιμαντάς), Σιδηρόπουλος, Ιτσκος, Κοτζαφίλιος, Κουρκουμάνος, Ξυνάδας , Κεραμιδάς , Χάιτας, Σιμητός, Μαρκόπουλος(82΄Μούρας)

Διαιτητής : Πανυτσίδης
Βοηθοί Κουτζιακουτζίδης, Κωτούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου