ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Θέατρο σκιών με φόντο τις πρόωρες εκλογές και τους “180″







Γράφουμε εδώ και …μήνες ότι ο Βενιζέλος από τότε που μπήκε στην κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει εκλογές για να γλιτώσει και να πει ότι αυτός δεν ήξερε τις είχαν
υπογράψει ο ΓΑΠ με τον Παπακωνσταντίνου. ‘Έτσι χθες έβαλε στην ατζέντα θέμα πρόωρων εκλογών με τους “180″.


Ο Γιώργος από την πλευρά του δεν θέλει ακόμα εκλογές – και για να ακριβολογούμε δεν θέλουν η οικογένειά του, το περιβάλλον του και οι δικοί του υπουργοί και βουλευτές, επειδή τι θα απογίνουν αυτοί όταν αυτός θα κάνει μονίμως κανώ; Έτσι από το περιβάλλον του πρωθυπουργού διαρρέουν σήμερα ότι θα πάνε στην Βουλή με την διαδικασία της απλής πλειοψηφίας και όχι της διευρυμένης. Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες που δεν μπορούν να διασταυρωθούν αυτήν την στιγμή ο κ. Παπανδρέου είπε στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι “δεν θα ζητήσει πλειοψηφία των 180“.


Επειδή όμως οι βουλευτές έχουν πει πως δεν θα ξαναψηφίσουν και επειδή ο κόμπος έχει φτάσει από καιρό στο χτένι ο Παπανδρέου ετοιμάζεται, καλού κακού, και για μια ηρωική έξοδο. Βάζει έτσι τους φίλους που του απέμειναν στις φυλλάδες να γράφουν ότι στην τελευταία πράξη της κωμοτραγωδίας θα το παίξει …εθνικά ανεξάρτητος ηγέτης. Διαβάζουμε λοιπόν ότι “το θέμα της μόνιμης εποπτείας της χώρας αποτελεί κατά πληροφορίες «κόκκινη γραμμή» για τον πρωθυπουργό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν τεθεί τέτοιο ζήτημα κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Τετάρτης, ο Γ.Παπανδρέου ενδέχεται να αποχωρήσει από τις Βρυξέλλες, να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα και να συγκαλέσει εκτάκτως τη Βουλή προκειμένου να ενημερώσει όλα τα πολιτικά κόμματα….”.
Μόνο όσοι ζουν πολύ μακριά από την κοινωνία, κλεισμένοι σε δημοσιογραφικά …παλάτια, μπορούν να γράφουν τέτοιες ανοησίες. Δεν δοκιμάζει ο ΓΑΠ να το παίξει …εθνικός ηγέτης να δούμε τι θα γίνει στις πλατείες;
Κατά τα άλλα, εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι «συνεχίζεται μια σκληρή διαπραγμάτευση σε τεχνικό και πολιτικό επίπεδο». Και υπογράμμισε πως στόχος είναι η λύση για το ελληνικό χρέος να είναι ασφαλής και να άρει σημαντικότατα βάρη. Κάλεσε δε όλους να συμβάλουν και να επιδείξουν νηφαλιότητα. Πρέπει όλοι να συμβάλουμε και οι τράπεζες που πρέπει να εξυγιανθούν και να υπάρχει μια δίκαιη κατανομή των βαρών, σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου