ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΣ Κοζάνης: Βελβεντό - ΑΕΚ 2-1








Πικρή γεύση άφησε η ήττα στο Βελεβεντό στην Α.Ε. Κοζάνης σ' ένα παιχνίδι που οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος..
η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-1 με τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο μέρος φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι κιτρινόμαυροι έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους κι αφού ισοφαρίστηκαν στο 75' είχαν δοκάρι στο 84' ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (85') δέχτηκαν το δεύτερο τέρμα με αυτογκόλ.
Στο 11' ο Μπαλάνης άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Γκιούρο και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Πεχλιβανίδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του παίκτη του Βελβεντού.
Στο 14' ο Διβηκέλης με προβολή έκλεψε τη μπάλα βγάζοντας τον Πράσσο σε καλή θέση αλλά ο Πεχλιβανίδης και πάλι απέκρουσε το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων.
Στο 24' σέντρα του Καραγεώργου από αριστερά και κεφαλιά του Μπέμπη από καλή θέση πέρασε άουτ.
Στο 30' σουτ του Μπέμπη από κοντά απέκρουσε ο Ι. Γκίκας, στην επαναφορά νέο σουτ του Καραγεώργου με κατεύθυνση την εστία βρήκε πάνω στον πεσμένο Μπέμπη.
Στο 33' κεφαλιά του Πράσσου πέρασε λίγο άουτ.
Στο 43' μπαλιά του Τσολακίδη στον Σκρέκα που πρόλαβε την έξοδο του Βαρταλάμη κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα πετάχτηκε ο Μπέμπης από θέση οφ-σαϊντ και την προώθησε στην κενή εστία με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.
Στο 45' η ΑΕΚ έκανε το 0-1 από κόρνερ του Τσολακίδη και σουτ του Γρηγόρη Σαββίδη από κοντά.
Στα πρώτα τριάντα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και έδειχνε πιο απειλητική από τους γηπεδούχους. Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία εκμεταλλευόμενοι την απουσία καθαρού μυαλού της ΑΕΚ και τελικά γύρισαν το παιχνίδι παίρνοντας μια σημαντική νίκη.
Στο 58' διπλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, πρώτα με τον Χιντ του οποίου το σουτ αποκρούστηκε από τον Βαρταλάμη ενώ στη συνέχεια της φάσης προσπάθεια και σουτ του Βουρνάζου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Βελβεντού.
Στο 59' αντικαταστάθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Πεχλιβανίδης με τον Καρανάνο, λόγω τραυματισμού του πρώτου.
Στο 63' ατομική προσπάθεια του Χιντ με τη μπάλα να καταλήγει στον Καραγεώργο που την έστειλε στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ.
Στο 75' το Βελβεντό ισοφάρισε από κόρνερ του Πράσσου και κεφαλιά του Γιάννη Γκίκα, με τη μπάλα να περνάει ανάμεσα από τον τερματοφύλακα και δύο παίκτες της ΑΕΚ που βρίσκονταν στην γραμμή και να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 84' ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιάννη Τσολακίδη έξω από την περιοχή βρήκε τη συμβολή των δοκών του Βελβεντού.
Στο 85' το Βελβεντό σημείωσε το νικητήριο γκολ έπειτα από φάουλ του Πράσσου από πλάγια δεξιά, με τη μπάλα να βρίσκει λίγο το κεφάλι του Τσολακίδη, να χτυπάει στον Σαββίδη και να παίρνει πορεία προς την εστία της ΑΕΚ, με τον Καρανάνο να την μπλοκάρει αφού είχε περάσει τη γραμμή.
Δείτε φάσεις από το παιχνίδι:



ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Πιτσιάβας): Βαρταλάμης, Καρακόλης, Σισκόγλου (31' Νατσιούλας), Ι. Γκίκας, Μπαλάνης, Διβηκέλης, Γκιούρος, Ευαγγέλου (λ.τ. 18' Τσέλα), Τέλιος (72' Ταϊρης), Πράσσος, Ελευθεριάδης.
ΑΕΚ (Μαλούτας): Πεχλιβανίδης (λ.τ. 59' Καρανάνος), Κουτσοσίμος, Γκάλιος, Σαββίδης (86' Τζέλος), Χαϊντούτης, Βουρνάζος, Τσολακίδης, Γ. Π. Μπέμπης (78' Ντούκα), Χιντ, Καραγεώργος, Σκρέκας.
Διαιτητές: Μαρόπουλος, Γεωργιάδης, Δημητρακόπουλος.
Δείτε περισσότερα στο πολύ καλό site της ομάδας της ΑΕΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου