ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

24ωρη απεργία εργαζομένων της εταιρίας ΓΙΩΤΑΣ Α.Ε.- ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ ΧΑΝΤΑΒΑ








Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αρνούμενοι να δεχθουμαι τα όσα προσπαθεί να μας περάσει η κυβέρνηση εμείς οι εργαζόμενοι της εταιρίας ΓΙΩΤΑΣ Α.Ε. μια από τις λιγοστές επιχειρήσεις του.. τόπου μας κηρύσσουμε 24ωρη απεργία θέλοντας με αυτόν των τρόπο να υπενθυμίσουμε τον βουλευτή μας κύριο ΧΑΝΤΑΒΑ ότι πριν την ψήφιση του κάθε αντιλαϊκού και αντικοινωνικού νομοσχεδίου να λαμβάνετε υποψην σας τις επιπτώσεις που θα επιφέρει στον τόπο μας.Τα νέα μέτρα θα φέρουν την συρρίκνωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με αποτέλεσμα και τη μείωση των θέσεων εργασίας σε έναν τόπο που ήδη σπάει τα ρεκόρ ανεργίας , και κατά δεύτερον το αρθο 37 αναφέρεται στη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα που κάτι τέτοιο σημαίνει μείωση της αγοραστικής δύναμης με αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη οικονομική συρρίκνωση αυτού του τόπου . Αλήθεια κύριε ΧΑΝΤΑΒΑ αυτά τα έχετε λάβει υποψην σας πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου?
Υ.Γ. Ευχόμαστε να σας έχουμε συμπαραστάτη στη μάχη που θα δώσουμε για το καλό αυτού του τόπου.


armenis77@gmail.com

7 σχόλια:

  1. Ποιον χανταβα παρακαλατε ρε γκιαουριδες?Υπαρχει χανταβας πολιτικος στον τοπο σας?Αν υπαρχει εσεις τον εκλεξατε,λουστητε τον λοιπον γκιαουρηδες.Ναι στο μνημονιο,ναι στο μεσοπροθεσμο,ναι και στο πολυνομοσχεδιο και στο αρθρο 37 ψηφισε ο χανταβας σας και οταν θυματε και ερχεται στον τοπο σας,εσεις τον καμαρωνετε.Γκιαουρηδες ειστε χανταβες σας αξιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς απαντηση στον ανώνυμο που μας αποκαλεί γκιαούρια.Πρώτον,στην επιστολή διαμαρτυρίας που αναρτήσαμε δεν παρακαλάμε κανέναν απλά εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας,γι΄αυτο καλο είναι πριν σχολιάσεις κάτι θα ήταν πιο φρόνιμο να το διαβάσεις σωστά.δεύτερον σχόλια που κρύβονται πίσω απο μια ανωνυμία δείχνουν ανθρώπους δειλούς που φοβούνται να εκφράσουν την άποψη τους και εκμεταλλευόμενοι την δυνατότητα αυτή χαρακτηρίζουν ανθρώπους με τον πιο αισχρό και άναδρο τρόπο αποκαλόωτας τους μειονεκτικά γκιαούρια,εσεί λοιπόν ανώνυμε δεν μπορείς να γνωρίζεις αν εμεις, χειροκροτάμαι΄, ή θέλουμαι χαντάβες, οπως υποστηρίζεις στον τόπο μας.Λάζαρος Χαραλαμπίδης ο γκιαούρις που σου απάντησε.Για πες μας τώρα και εσει πιος Μωαμεθανός είσαι? ειδάλος θα εχω απόλυτο δίκαιο και το μόνο δικαίομα που έχεις είναι αυτό τις σιωπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς δείχνουμε το φεγγάρι και εσύ κοιτάς το δάχτυλο, σχολιάζεις υβριστικά και προπαντός ανώνυμα χωρίς να έχεις γνώσει τον πραγμάτων .
    Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου τέτοιου είδους σχόλια με κάνουν και αηδιάζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαζαρε Χαραλαμπιδη θελω να ξερεις οτι αυτο το site ειναι ενας ανωνυμος ιστοτοπος(αυτο ειναι το καθεστος των blogs και για αυτον ακριβως τον λογο ενοχλει καποιους στην κυβερνηση παπανδρεου που συμμετεχει και ο χανταβας).Τωρα το αν παρακαλας σε αυτη την επιστολη σου τον χανταβα ή οχι αυτο ας το κρινει ο καθενας,ντρεπομαι να κουβεντιαζω με πολιτικους (εστω και με επιστολες στο διαδυκτιο)και λυπαμαι συνανθρωπους μου που ελπιζουν ακομη σε μαριονετες τυπου χανταβα.Αυτοι που δωσαν την ζωη τους για την απελευθερωση αυτου του τοπου λεγανε φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους,οχι διαλογο και παρακαλια.Αυτα για απαντηση μου αξιοτιμε κυριε Λαζαρε Χαραλαμπιδη.

    Υ.Γ.Οσο βρισκομαστε σε ανωνυμο blog θα ειμαι ενας ανωνυμος σχολιαστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eάν ήσουνα σε επώνυμο, θα έλεγες το όνομά σου; Όταν ο άλλος σού λέει το δικό του είναι τουλάχιστον ανήθικο να κάνεις διάλογο έτσι.
    Να εύχεσαι να υπάρχουμε εμείς οι ανώνυμοι και στο διηνεκές διότι οι επώνυμοι δεν.. αδειάζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή