ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΣ Κοζάνης: Λευκή ισοπαλία για ΑΕΚ και Ελίμεια στο Στρατιωτικό (5η αγωνιστική)

Ένα παιχνίδι  που έγινε κάτω από βροχή στο Στρατιωτικό Γήπεδο..








Παρόλο που έλειψαν τα γκολ και οι πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν με την μπάλα κάτω παρά τον γλιστερό αγωνιστικό χώρο..
Η ΑΕΚ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν γνώρισε την νίκη, αν και στο δεύτερο ημίχρονο είχε την εδαφική υπεροχή απέναντι στην Ελίμεια που έδειξε κάποια καλά στοιχεία στην άμυνα και στο κέντρο αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελίμεια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο τέταρτο, με την ΑΕΚ να ισορροπεί στην συνέχεια και να κάνει κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες χωρίς όμως τελικό αποτέλεσμα.
Στο 8' πάσα του Καραγεώργου στον Μπέμπη που μπήκε και σούταρε από πλάγια θέση για να μπλοκάρει ο Τραπεζανλίδης.
Στο 29' η ΑΕΚ έσπασε το πρέσσινγκ της Ελίμειας και βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Χιντ να στρώνει στον επερχόμενο Χρήστο Καραγεώργο που έπιασε το δυνατό πλασέ αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τραπεζανλίδη.
Στο 33' ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ με κάθετη πάσα στον Χατζηρούμπη που μπήκε από πλάγια δεξιά και σούταρε με τον Καρανάνο να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητική μέσα στην περιοχή της Ελίμειας. Οι νεοαποκτηθέντες Βενιώτης και Κιουλτζής μπήκαν σαν αλλαγές στο τελευταίο μισάωρο αλλά έδειξαν ότι τους λείπουν παιχνίδια.
Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν. Επιθετικά προσπάθησαν με κάποιες ενέργειες του γρήγορου Χατζηρούμπη χωρίς όμως κι αυτοί να φαίνονται απειλητικοί.
Η καλύτερη στιγμή του δεύτερου μέρους ήταν στο 63' όταν δυνατό σουτ του Τσολακίδη έξω από την περιοχή απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ με την άκρη των δαχτύλων του ο Τραπεζανλίδης.
Στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε την κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου αλλά έδειξε ότι της έλειπε ο παίκτης περιοχής που θα τον αισθανθούν οι αντίπαλοι αμυντικοί και θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.
ΑΕΚ (Μαλούτας): Καρανάνος, Κουτσουσίμος, Γκάλιος, Σαββίδης, Χαϊντούτης, Βουρνάζος (84' Τζέλος), Τσολακίδης, Γ. Π. Μπέμπης (58' Κιουλτζής), Χιντ, Καραγεώργος, Σκρέκας (58'Βενιώτης).


ΕΛΙΜΕΙΑ (Αλιατίδης): Τραπεζανλίδης, Τσιανάκας, Νάνος, Γιαπράκας, Μανώλας, Τσιόρκας, Κοκκώνας (51' Τσίγγανας), Π. Παπαδόπουλος, Χατελλάρι (51' Μαλούτας), Βάσσος (86' Σιδέρης), Χατζηρούμπης.


Διαιτητές: Πανυτσίδης, Κεντζιόπουλος, Τσαλίδου.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου