ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Παπαρήγα









Τη διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας ζήτησε από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, έπειτα από..
καταγγελίες της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στο κεντρικό δελτίο του Mega για σχέσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους κουκουλοφόρους με αφορμή τα επεισόδια της Πέμπτης.
Η κ. Παπαρήγα κατήγγειλε ότι έχει στοιχεία που θα δημοσιευτούν στον Ριζοσπάστη, σύμφωνα με τα οποία αστυνομικοί έδρασαν ως κουκουλοφόροι.
“Στη Σανταρόζα αστυνομικοί έβγαλαν τα ρούχα τους και έβαλαν κουκουλοφόρων και στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα κουκουλοφόροι και αστυνομικοί πανηγύριζαν και λέγαν τους φάγανε” δήλωσε η κ. Παπαρήγα.
Λίγο μετά την καταγγελία της κ. Παπαρήγα ο Χρήστος Παπουτσής δήλωσε ότι τα όσα είπε αποτελούν «εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες» και κάλεσε τη Γ.Γ του ΚΚΕ να προσκομίσει στη Βουλή και την κυβέρνηση όσα στοιχεία διαθέτει.
“Εάν ισχύουν, πιστοποιούν την ύπαρξη και τη λειτουργία παρακράτους, που καθοδηγείται από σκοτεινό κέντρο εκτός του νόμιμου και του συνταγματικού πλαισίου της χώρας. Εάν ισχύουν, πρόκειται για προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής ομαλότητας”, είπε ο κ. Παπουτσής σε ανακοίνωσή του.
Τέτοιες πρακτικές όπως αυτές που καταγγέλονται “είναι αδιανόητες και ξένες προς την αποστολή, το ρόλο και τις λειτουργίες της Ελληνικής Αστυνομίας”, αναφέρει προηγούμενη ανακοίνωση του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου