ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το ψάρι τσίμπησε !!!!!! - (Γράφει το Γεράκι)











Τα Γρεβενά είναι ένας από τους νομούς της Ελλάδας που δεν βρέχεται από τη θάλασσα. Ο ορεινός νομός των Γρεβενων περιέχει ποτάμια, λίμνες όπου βιώνουν διάφορα ψάρια,..
υπάρχουν όμως και άλλες περιοχές στα Γρεβενα, γεμάτες λύματα, όπου και εκεί βιώνουν ανθρωποειδή, λυματοειδή ψάρια γεμάτο δηλητήριο ο οργανισμό τους.
Επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να καθαρίσουμε αυτές τις περιοχές από τα ανθρωποειδή, δηλητηριώδη αυτά ψάρια που βιώνουν μέσα στα λύματα και το βούρκο, ρίξαμε το αγκίστρι μας και πιάσαμε ένα μικρό ψάρι γεμάτο δηλητήριο της απατεωνιάς, της διαφθοράς, της εξαπάτησης, το οποίο σπαράζει, σπαρταράει από τον φόβο του, γιατί το ανακαλύψαμε και το βγάλαμε στην επιφάνεια να το γνωρίσουν οι υγιείς Γρεβενιωτες με στόχο να το αφανίσουμε για να μην δηλητηριάζει την κοινωνία των Γρεβενων.
Δεν αξίζει ούτε να το φωτογραφίσουμε, απλά ο Γρεβενιωτης το είδε το γνωρίζει και το αποφεύγει με τον δικό του ειδικό τρόπο για να μην τον μολύνει.
Μέσα σ αυτήν την περιοχή που βίωνε αυτό το απεχθές βρώμικο ψαρί, υπάρχουν και μεγαλύτερα, αυτό είναι σίγουρο, όπως σίγουρο είναι ότι σε λίγο χρονικό διάστημα από σήμερα θα ρίξουμε το ενισχυμένο αγκίστρι μας να βγάλουμε και τα μεγάλα ανθρωποειδή λυματοειδη αρρωστημενα ψάρια για να καθαρίσουμε επιτέλους τα Γρεβενα.
Νίκος Παγιαλάκης (geraki)- Grevenanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου