ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Οι νέοι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ







Συνήλθε χθες το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου..
Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου και με τη συμμετοχή των Αντιστράτηγων Νικόλαου Σερέτη και Γρηγορίου Μπαλάκου και έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστράτηγου, για πλήρωση κενών οργανικών θέσεων, τους Υποστράτηγους: Αδαμάντιο Σταματάκη και Δημήτριο Παπαδόπουλο.
Επίσης, έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Υποστράτηγο Γεώργιο Μπαλάγκα, ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου, εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθεί ύστερα από τριάντα (30) ημέρες.
Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων έκρινε προς πλήρωση κενών οργανικών θέσεων στο βαθμό του Υποστράτηγου, προακτέους τους Ταξίαρχους: Ιωάννη Καλαμαρά, Κωνσταντίνο Κρόκο και Τρίφωνα Κούκιο.
Παράλληλα, έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Ταξίαρχο Νικόλαο Βάντζο, ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου, εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθεί ύστερα από τριάντα (30) ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου