ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Φωτογραφίζονται με το νεκρό Καντάφι και το γιο του - Με μία τρύπα από σφαίρα στο κεφάλι...- ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρα πολύ σκληρές εικόνες









Νέες φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters με τον Καντάφι που βασανίζεται από αντικαθεστωτικούς και τελικά..


δολοφονείται. Ο ανταποκριτής του πρακτορείο πήγε και στην περιοχή της Σύρτης όπου κρυβόταν ο πρώην Λίβυος ηγέτης. Ο Μουαμάρ Καντάφι κρυβόταν σε ένα τούνελ από αυτά που είχε βάλει να κατασκευαστούν όταν ήταν ακόμη στην ηγεσία της Λιβύης έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί.
Εδώ και αρκετά χρόνια ήταν γνωστή η... αγάπη του συνταγματάρχη για τους σωσίες και τα υπόγεια καταφύγιά του. Όπως λέγανε άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει και μιλήσει μαζί του θεωρούσε ότι και οι δύο αυτοί «παράγοντες» μπορούσαν να του εξασφαλίσουν την επιβίωση, σε περίπτωση που «ξένοι πράκτορες επιχειρούσαν να τον δολοφονήσουν».
Σύμφωνα με τα όσα κατά καιρούς έχουν γίνει γνωστά, στην πρωτεύουσα της Λιβύης, Τρίπολη, υπάρχει ένα δίκτυο υπογείων τούνελ τα οποία χρησιμοποιούσε ο Λίβυος δικτάτορας είτε για να κρύβεται είτε για να μετακινείται.










 

Νέα σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Καντάφι
Σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα, μέσα σε 24 ώρες, θα ταφεί ο Μουαμάρ Καντάφι, όπως ανακοίνωσε διοικητής της μεταβατικής κυβέρνησης της Λιβύης ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε πως στη σορό του είναι ορατή μία τρύπα από σφαίρα στο κεφάλι του.
«Θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε Μουσουλμάνος, το σώμα του θα πλυθεί και θα αντιμετωπιστεί με αξιοπρέπεια. Πιστεύω πως θα ταφεί σε μουσουλμανικό κοιμητήριο μέσα σε ένα 24ωρο», δήλωσε ο διοικητής Abdul-Salam Eleiwa από τη Μισράτα όπου οι μαχητές κρατούν τη σορό του Καντάφι σε χώρο με χαμηλή θερμοκρασία ώστε να διατηρηθεί.
Είπε επίσης πως δεν γνωρίζει πού θα γίνει η ταφή στη Λιβύη.
Σε μαχητές και αυτόπτη μάρτυρα από το πρακτορείο Reuters επετράπη να δουν τη σορό του πρώην ισχυρού άνδρα της Λιβύης όπου ήταν ορατές μία τρύπα από σφαίρα στο κεφάλι του και μελανιές από γρατζουνιές. Υπήρχε επίσης αίμα, αλλά πολύ λιγότερο απ' ότι φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο μετά τη σύλληψή του.
Οι μαχητές φώναζαν «Ο θεός είναι μεγάλος» ενώ δεν ήταν παρόντες εκπρόσωποι του Εθνικού μεταβατικού Συμβουλίου της χώρας.
Νωρίτερα, μέλος της μεταβατικής κυβέρνησης είχε δηλώσει πως η ταφή του Καντάφι θα καθυστερούσε.


Φωτογραφίζονται με το νεκρό Καντάφι και το γιο του
Πάρα πολύ σκληρές εικόνες

Λίβυοι αντικαθεστωτικοί βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα δίπλα στο νεκρό, γεμάτο αίματα σώμα του άλλοτε ισχυρού ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι και το άψυχο σώμα του γιου του, Μουτασίμ Καντάφι, στη Μισράτα.




















Νewsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου