ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τερατώδη ψέματα στο διάγγελμα του Γιώργου





Η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήταν αποτυπωμένη ως φόντο σε ένα ακόμη διάγγελμά του, στο οποίο έσωζε (για πέμπτη φορά μέσα σε δυο..
χρόνια) την Ελλάδα και τους Ελληνες.
Μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του Μαξίμου και με καθυστέρηση μιάμισης ώρας (είχε ανακοινωθεί για τις 8 μ.μ. και βγήκε στον... αέρα κατά τις 9.30 μ.μ.) ο κ. Παπανδρέου, λέγοντας τερατώδη ψέματα και αποκρύπτοντας τα γκρίζα σημεία, επιχείρησε να πείσει ότι είναι ακόμη πρωθυπουργός που «αποφασίζει», όταν ήδη ο πραγματικός πρωθυπουργός Χορστ Ράιχενμπαχ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία παραλαβής από τους υπουργούς της κυβέρνησης, με τους οποίους συναντήθηκε τα τελευταία 24ωρα.


Στο διάγγελμά του ο κ. Παπανδρέου μόνο... σαμπάνιες δεν άνοιγε για τη μεγάλη «επιτυχία» του στις Βρυξέλλες, αγνοώντας προφανώς ότι οι Ελληνες γνωρίζουν πλέον ότι στη Σύνοδο Κορυφής είχε απλή... συμμετοχή και παρέλαβε στην ουσία τη συμφωνία που κατήρτισε η φράου Μέρκελ και οι εταίροι της.


Ο πρωθυπουργός επιχείρησε για άλλη μια φορά να πείσει ότι δεν θα πάει σε εκλογές, όταν την ίδια ώρα έβαζε το πολιτικό διακύβευμά τους, που είναι η διαγραφή μέρους του χρέους, χωρίς βέβαια να διευκρινίσει τι σημαίνει στην πράξη αυτό για τους Ελληνες. Την ώρα που ζούμε την ελληνική τραγωδία, ο κ. Παπανδρέου αφαίρεσε και την καθαρτήρια μόνη λύση που είχαν εφεύρει οι ποιητές, τον από μηχανής θεό, λέγοντας ότι δεν πρέπει να αφεθούμε σε αυτόν αλλά μόνο στις δυνάμεις μας.


Παράλληλα μίλησε για χρόνο που κέρδισε η χώρα, υπονοώντας τον χρόνο που κέρδισε -πιστεύει- η κυβέρνησή του για να συνεχίσει την καταστροφική της πολιτική.


«Η συμφωνία που μόλις πετύχαμε ανοίγει νέες προοπτικές για τη χώρα μας» ισχυρίστηκε, ως να επρόκειτο για αποφάσεις που χρήζουν πανηγυρισμών.


Η διαγραφή μέρους του χρέους δε έγινε αίφνης επιτυχία, διά στόματος του ίδιου ανθρώπου που μέχρι πριν λίγο καιρό τη χαρακτήριζε καταστροφική για τον τόπο, και αυτό γιατί «δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ έφυγαν από τις πλάτες του ελληνικού λαού». Για άλλη μια φορά βάφτισε με θράσος την κηδεμονία της χώρας «τεχνογνωσία» και «συμβουλές ειδικών στη χώρα μας», που μόνο καλό προσφέρουν, σημειώνοντας ότι τάχα εμείς καθορίζουμε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε και «εμείς έχουμε την ευθύνη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου