ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα





Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα, το «φατούρο» που λέγαμε στο σχολείο. Κι ο καθένας βγάζει τα εσώψυχα του πριν τη «συντέλεια» του χρέους:
Ανδρουλάκης έβγαλε ένα..
όψιμο απωθημένο για τις ΒΠ (βορείων προαστίων) «γκόμενες», που ποτέ προφανώς δεν είχε. Οι συντρόφισσες τον γέμισαν νεανικά τραύματα. Δήλωσε και ανεξάρτητος βουλευτής, φιλοξενούμενος (!!!) στο ΠΑΣΟΚ. Δεν φεύγει όμως από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, «γιατί δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη της πτώσης της Κυβέρνησης». Είναι αδύνατον να παρακολουθήσει κανείς τον ειρμό της σκέψης του, χωρίς ψυχότροπα φάρμακα. Έξω από την Βουλή όλοι μάγκες το παίζουν. Μέσα όμως; κο, κο, κο….

Η νέα διαφημιστική καμπάνια με την Μόνικα - οι Ιταλοί ξέρουν ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση
Η δε Γιαννακά, ψήφισε τον τελευταίο νόμο, μετά από απαίτηση των ψηφοφόρων της!!! Αν όντως  πρόκειται για πραγματικά και όχι μυθικά πρόσωπα πρέπει  να ασχοληθούν μαζί τους οι αρμόδιοι διεθνείς οργανισμοί για τα απειλούμενα είδη.
Άλλοι ψηφίζουν από συνήθεια, άλλοι από άνοια, άλλοι από στενό προσωπικό συμφέρον.
Ο Σκανδαλίδης δηλώνει ότι δεν θα δεχτεί επίτροπο στο Υπουργείο του και επαναφέρει το ζήτημα του κατοχικού δανείου…
Όλα τα αποθέματα της υπομονής έχουν εξαντληθεί προς την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.  Έχοντας ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια, οδηγούμαστε σε καταστάσεις γαϊδουρινής υπομονής.
Δεν υπάρχει όμως  λόγος ανησυχίας γιατί οι όνοι είναι πολύ trendy, που λένε και στο χωριό του ΓΑΠ. Το γάλα της γαϊδούρας χρησιμοποιούνταν στην Αρχαία Αίγυπτο σε διάφορες ιατρικές συνταγές για την ίαση εσωτερικών και εξωτερικών φλεγμονών. Επίσης η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας για να διατηρήσει νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα της. Στην αρχαία Ρώμη, ήταν το ποτό της αριστοκρατίας. Μόνο την τελευταία 5ετία έχουν δημοσιευτεί περίπου 60 επιστημονικές εργασίες, αποκλειστικά για το γαϊδουρινό γάλα.  Ορίστε η καθημερινή λύση για τους Νεοέλληνες. Μεταφορικό μέσο και πηγή άντλησης ασβεστίου. Το σλόγκαν θα είναι «πάρε και εσύ μια γαϊδούραμπορείς».

Για να μην διαμαρτύρονται οι αναγνώστριες ότι βάζουμε μόνο φωτογραφίες γυναικών
Κι αν θεωρείτε ότι υπερβάλουμε με τα «περί υπομονής» διαβάστε τη δήλωση του κ. Καρατζαφέρη με αφορμή την ένταξη του παπα-Τσάκαλου στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ: «Εμείς, με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνουμε την ονομασία “Ορθόδοξος Συναγερμός”, και πιστεύουμε ότι το προηγούμενο της Εκκλησίας και της πολιτικής με τον μεγάλο ήρωα της επαναστάσεως Παπαφλέσσα, με τον Αντιβασιλέα Δαμασκηνό, με τον Μακάριο στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες μορφές της Ορθοδοξίας, θα βρει την δικαίωση τώρα πλέον με ένα κληρικό μέσα στα μάχιμα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».
Δηλαδή πώς να βγει άκρη σε αυτή τη χώρα: Οι κάποτε διεθνιστές αριστεροί μιλούν με συγκινητικά λόγια για την «πατρίδα», οι νεοδημοκράτες θέλουν να «βάψουν τη γη κόκκινη», ο Καρατζαφέρης ψάχνει για  το νέο Παπαφλέσσα, το ΚΚΕ περιφρουρεί περικυκλώνοντας τη Βουλή, η Ντόρα χάθηκε μέσα στο απόβραδο, μέσα στην μπόρα, τον καπνό και την Έλσα, ο Τσίπρας «σκιάχτηκε» από την επίθεση του Βενιζέλου στη Βουλή.
Με μέσο επιβίωσης τη γαϊδούρα, θα γίνουμε απότομα Ονδούρα της Ευρώπης. Τελικά τους Ράινεμπαχ, τους φέραμε γιατί τους είχαμε στη (συλλογική) ψυχή μας, ή με τέτοιο μπάχαλο είδαν φως και μπήκαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου