ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ένας Ηρακλειώτης... στο Hollywood

Στη Νέα Υόρκη ζει και εργάζεται ο Μάνος Γαβράς







Ο Ηρακλειώτης ηθοποιός Μάνος Γαβράς θα συμμετέχει σε μια ταινία δράσης στο Χόλυγουντ, με τίτλο «Ένας ξένος στον παράδεισο». Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα..
οι Colin Egglesfield, Catalina Sandino Moreno και Stuart Townsend. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Jay Boccia . Η παραγωγή θα ξεκινήσει μεθαύριο Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στην Μπανγκόκ.
Ο Μάνος Γαβράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Από την Κρήτη έφυγε στα 20 του για να σπουδάσει ηθοποιός. Πέρασε στο Εθνικό και όλες τις υπόλοιπες σχολές όπου έδωσε εξετάσεις, έμαθε χορό, έφυγε για μεταπτυχιακά στη Νέα Υόρκη, σκηνοθέτησε παραστάσεις και θεάματα, έδωσε μαθήματα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε ξένη ταινία. Τον Μάιο του 2009 συμμετείχε στην νέα ταινία του Alan Poul με τίτλο «The Back Up Plan» παίζοντας τον ρόλο του «Μάριο» πλάι στην Jennifer Lopez για λογαριασμό της CBS films στο Λος Άντζελες.

Στην Aμερική, σκηνοθέτησε δύο ταινίες semi-documentary με θέμα τη μεταφυσική και την παραψυχολογία. Τη μουσική των ταινιών έγραψε ο George Brown, o αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος Cool & the Gang. Ζει και εργάζεται με έδρα τη Νέα Υόρκη.
«Η Αμερική με έμαθε να επιβιώνω» - συνειδητοποιεί. «Πήγα χωρίς να έχω μαζέψει λεφτά, χωρίς να έχω τίποτα και κατάφερα να έχω τους φίλους μου, το σπίτι μου, τις δουλειές μου και να ζω από το επάγγελμά μου -στη Νέα Υόρκη δεν υπάρχει ρουτίνα, ρουφάς διαρκώς εμπειρίες» - είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του.
Ο 38χρονος ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν έχει «καβαλήσει το καλάμι», εξαιτίας της καριέρας του στην Αμερική: «Το εξωτερικό λειτουργεί τελείως αντίθετα, τουλάχιστον στην δική μου ιδιοσυγκρασία. Δεν είναι μόνο η δουλειά. Το περισσότερο είναι ο κόπος, η απόρριψη, η μοναξιά, να αποδείξεις πράγματα σε μια χώρα όπου δεν σε ξέρει κανένας. Όλα αυτά σε φέρνουν πιο κοντά στη γη παρά ψηλά στα αστέρια. Το να ψωνιστείς μπορεί να σε βλάψει ανεπανόρθωτα».
Ο ίδιος εκδήλωσε την προτίμησή του στις Ελληνίδες γυναίκες: «Τις καταλαβαίνω, τις νιώθω περισσότερο. Αν και θα ήθελα να έχουν κάποια στοιχεία από τις Αμερικάνες. Να είναι πιο cool, γιατί οι δικές μας είναι πιο κτητικές».


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου