ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στις 12 Δεκεμβρίου καταθέτει στον εισαγγελέα ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ







Στις 12 Δεκεμβρίου θα καταθέσει ο επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Α. Γεωργίου μετά την κλήση του από τις δικαστικές..
αρχές με την ιδιότητα του υπόπτου για τέλεση αξιόποινων πράξεων. Η κατάθεση θα γίνει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελληνικού ελλείμματος. Την έρευνα διενεργεί το οικονομικό τμήμα της εισαγγελίας με αφορμή τις καταγγελίες της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της ΕΛΣΤΑΤ Ζωής Γεωργαντά, σύμφωνα με τις οποίες το έλλειμμα της Ελλάδας διογκώθηκε τεχνηέντως στο 15,4%, ώστε να είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Ιρλανδίας και να επιβληθούν οι σκληροί όροι του μνημονίου στη χώρα.
Δεν ξέρουμε αν ο κ. Γεωργίου, ο οποίος δούλευε στο ΔΝΤ, έκανε πράγματι «κόλπα» με τα στατιστικά για να μπούμε στο Μνημόνιο ή έχει δίκιο κι έπρεπε να βάζει όλα τα στοιχεία. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μετά τον Καπελέρη ένα ακόμη στέλεχος που κάλυπτε έναν πολύ κρίσιμο τομέα, περνά την πόρτα του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου