ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο Επίτιμος αναφέρεται στην Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου ή Στέφανου Στεφανόπουλου;






Την ανάγκη να ληφθούν μεγάλες αποφάσεις από την ΕΕ σε σύντομο χρόνο υπογράμμισε σε παρέμβασή του ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, εκτιμώντας πάντως ότι.. «η Ευρώπη δεν είναι ώριμη να πάρει τις αποφάσεις αυτές».
Τζάμπα την λένε Γηραιά Ήπειρο. Παραμένει ανώριμη. Ίσως γιατί η πόρνη γυναίκα (μαζί με τον τρελό άντρα) δεν γερνάει ποτέ. Και την Ευρώπη την έχει «κανονίσει» ο Δίας, εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια.
Με ποιους ηγέτες να πάρει τις αποφάσεις η Ευρώπη, όταν διώχνει όχι μόνο τους στοχαστές, αλλά και τους αθεράπευτους λάτρεις του ωραίου φύλου;
Μπορούν οι ξενέρωτοι Μερκοζύ να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων;
Αν οι μισές χώρες της ζώνης του ευρώ ζητήσουν τη συνδρομή του ΔΝΤ, θα δικαιωθεί ο ΓΑΠ που πήγε πρώτος και μόνος του;
«Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε επίσης ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν γρήγορα, παρατήρησε ωστόσο ότι κανείς πατριώτης Έλληνας δεν πρέπει να ζητήσει πρόωρα τη διακοπή του έργου της κυβέρνησης Παπαδήμου».
Αν ζητήσουμε την επίσπευση του έργου της θα κατηγορηθούμε για δοσιλογισμό;
Αν χρειάζεται παραπάνω χρόνο από αυτόν που είχε αρχικά εκτιμηθεί, δεν είναι σημάδι αποτυχίας;
Ως “Κυβέρνηση ορισμένου χρόνου”, το αργότερο έως 20/2/2012, πρέπει να βγει στην “εφεδρεία”…
Είναι βέβαιο ότι ο Επίτιμος αναφέρεται στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και όχι στην Κυβέρνηση Στεφανόπουλου;
Μήπως έχει ταυτιστεί με τον Ε. Βενιζέλο;
Υπουργοί Οικονομικών και οι δύο σε μη εκλεγμένες Κυβερνήσεις, αμφότεροι δελφίνοι, ο Ευάγγελος εδώ και κάτι χρόνια, ο Κ. Μητσοτάκης πάντοτε.
Βέβαια τότε υπήρξε «αποστασία», τώρα ψήφος εμπιστοσύνης.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν γρήγορα αλλά όχι βιαστικά. Αν η Σκάρλετ έχει βάλει τον Επίτιμο να μου χαλάσει την κατάσταση με τη Ρούμπι, την έχω άσχημα. Με το «παλτό» θα βγάλω το χειμώνα. Άτιμη συγκυβέρνηση. Γιατί όπως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, έτσι κι ο εχθρός της νέας κι όμορφης, είναι η πιο νέα κι ομορφότερη…
Ενδεχομένως αυτή την παροιμία ασπάζεται ένας 34χρονος άνεργος Σκοτσέζος, ο οποίος έχει ήδη 16 παιδιά με 14 διαφορετικές γυναίκες, ενώ το 17ο «ψήνεται». Ο Τζέιμι Κάμινγκ (όνομα και πράγμα), ο οποίος θεωρείται ο πιο καρπερός άντρας στη Μεγάλη Βρετανία, τον Ιανουάριο θα γνωρίσει τον 17ο απόγονό του, αλλά δεν έχει λίρα τσακιστή για να συντηρήσει τα παιδιά του. Το ίδιο και οι περισσότερες από τις μητέρες των παιδιών του, που τα βγάζουν πέρα μόνο με τη βοήθεια κρατικών επιδομάτων. ..
Σε λάθος χώρα ζει. Αν δει τον αναπροσαρμοσμένο κατάλογο των δικαιωμάτων των πολυτέκνων θα μείνει Ελλάδα. Αν τυχόν μάθει και ότι τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τον λένε Λοβ(έρδο) θα καταλάβει που είναι το «λιμάνι» του.
Ο οποίος Λοβέρδος σύμφωνα με τον κόουτς-βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη είναι το καλύτερο σούτινγκ γκαρντ της Ευρώπης. Και της υποσαχάριας Αφρικής θα προσθέταμε. Αν του προσθέσεις καμιά δεκαπενταριά πόντους σε μπόι και μαλλί, είναι φτυστός ο Τάκης Κορωναίος, ξενύχτης από κρεβατομουρμούρα…

Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου