ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Με άδεια ρεζερβουάρ τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Συνέβη κι αυτό επί των ημερών του... «φρούραρχου» (της οικίας Παπανδρέου στο Καστρί) Χρήστου Παπουτσή



Μέχρι προχθες το βράδυ η Ελληνική Αστυνομία στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στον νομό Κορινθίας είχε ξεμείνει από καύσιμα, αφού τα τρία κεντρικά πρατήρια προμήθειας βενζίνης της ΕΛ.ΑΣ. «στέγνωσαν»..
Το αποτέλεσμα ήταν να ακινητοποιηθούν με άδεια ρεζερβουάρ περιπολικά, συμβατικά της Ασφάλειας και μηχανές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.
Η ντροπιαστική για την πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας αιφνιδιαστική κατάσταση έκτακτης ανάγκης ήδη έχει θέσει τη δημόσια ασφάλεια σε κίνδυνο, αφού μέχρι χτες το απόγευμα η μισή Αττική, που ταλανίζεται από τους ληστές και το οργανωμένο έγκλημα, ήταν αφύλακτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γνωστά στελέχη της Αστυνομίας αλλά και συνδικαλιστές υποστηρίζουν ότι για τη μη τροφοδοσία των πρατηρίων με καύσιμα ευθύνη φέρει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
«Στην Αττική υπάρχουν τρία κεντρικά πρατήρια τροφοδοσίας. Στο Γουδή, στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ, στη Συγγρού και την Αμυγδαλέζα. Τα βυτία του Στρατού, για λόγους που ακόμα δεν γνωρίζουμε, δεν προμηθεύτηκαν καύσιμα από τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ.). Από την Παρασκευή υπήρχε το πρόβλημα. Και φτάσαμε εδώ» σχολίασε πηγή από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Υπάρχει όμως και δεύτερη εκδοχή. Να φταίνε για την τριτοκοσμική κατάσταση οι υπουργοί Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, Βενιζέλος και Παπουτσής, που δεν φρόντισαν έγκαιρα (αν και γνώριζαν) για την επίλυση του προβλήματος, δίνοντας το σχετικό κονδύλι.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δεν είχαν εγκρίνει σχετική πίστωση, που οδήγησε σε αδιέξοδο, λόγω μεγάλων οφειλών του Δημοσίου προς τους πρατηριούχους που δίνουν καύσιμα στην ΕΛ.ΑΣ.
Οι εικόνες ντροπής παρουσιάστηκαν από χθες το πρωί. Αστυνομικοί αναζήτησαν βενζίνη στα γνωστά πρατήρια: Γουδή, Συγγρού, Πειραιάς, Πέτρου Ράλλη.


Οι πρατηριούχοι τούς ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει σταγόνα. Κομβόι από περιπολικά, μηχανές και τζιπ κατευθύνθηκαν στην Αμυγδαλέζα. Και εκεί όμως δεν υπήρχε σταγόνα. Μάλιστα, όπως σχολίασαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΕΛΤΑ, «εμείς σταματήσαμε το μεσημέρι άδειοι, συνοδευτικά όμως επωνύμων και πολιτικών είχαν γεμάτο ρεζερβουάρ».



Στέφανος Χίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου