ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τα διλήμματα - (Γράφει το Γεράκι)











Η απαξίωση των πολιτών του νομού Γρεβενών,  απέναντι στους  πολιτικούς,  έχει προκαλέσει σοβαρά διλήμματα  σε πολλά  πολιτικά πρόσωπα, καθώς και σε πολιτικούς..
που στο παρελθόν είχαν δοκιμάσει  να θέσουν υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές. Πιστεύουν ότι οι φιλοδοξίες τους θα ναυαγήσουν χωρίς το παραμικρό περιθώριο τύχης και επιτυχίας. Νομίζουν ότι οι μόνοι που θα επιβιώσουν είναι εκείνοι οι οποίοι πάντα είχαν στήριξη από τα υψηλά κομματικά κλιμάκια, από παράγοντες των μέσων ενημέρωσης, ή από μία βάση ψηφοφόρων με τους οποίους είναι δεμένοι με πελατειακές σχέσεις.
Πλανώνται πλάνην οικτράν….
Πραγματικά  ισχύει ότι πολλοί πολίτες Γρεβενιώτες  νιώθουν αηδιασμένοι από το πολιτικό σύστημα. Επομένως, δεν είναι θετικές, ούτε και αισιόδοξες οι φιλοδοξίες   για εκείνους που προσδοκούν να κατέβουν στον εκλογικό στίβο στις επόμενες εθνικές εκλογές. Σε καμία περίπτωση δεν αφορά τους νεοεμφανιζόμενους στον πολιτικό στίβο. Και είναι γεγονός ότι οι Γρεβενιώτες αναζητούν από την πλευρά τους, νέα πολιτικά πρόσωπα  τα οποία δεν έχουν αλλοιωθεί στην μέχρι σήμερα πολιτική εξουσία και είναι μόνιμοι κάτοικοι του νομού.
Αν είστε άφθαρτοι, έντιμοι, αυτοδημιούργητοι, μόνιμοι κάτοικοι των Γρεβενών βγείτε έξω, πλησιάστε τον Γρεβενιώτη με φροντίδα, ενδιαφέρον και ειλικρίνεια, ακούστε τις σκέψεις, τα προβλήματα τους, πείτε τους ανοικτά τι εσείς πιστεύετε. Λειτουργείστε άφοβα και κινηθείτε ελεύθερα, γιατί μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε.
Αν είστε νέος στο χώρο της πολιτικής, μην σας σταματούν φόβοι και αναστολές που αφορούν άλλους. Δοκιμάστε τώρα να κάνετε το μεγάλο άλμα. Μπορεί η απόσταση που θα χρειαστεί να διανύσετε να σας φαίνεται μεγάλη, αλλά εσείς είστε εκείνοι που στο τέλος θα προσγειωθείτε όρθιοι.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για την πολιτική και τους πολιτικούς, ωστόσο υπάρχουν εκείνοι που για διάφορους και για διαφορετικούς ο καθένας λόγο, επιθυμεί να είναι παρών, ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Ονόματα παλιά και νέα, θα συνθέτουν τις λίστες των υποψηφίων, από τις οποίες θα επιλέξουν οι ηγεσίες των κομμάτων.
Αντιθέτως είναι αρκετά μεγάλη η δεξαμενή άλλων στελεχών, από όπου μπορούν οι ηγεσίες των κομμάτων να αντλήσουν υποψηφίους, οι οποίοι αποσπούν ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και πολύ καλά σχόλια.
Με την παρουσία τους στα ψηφοδέλτια, οι νέοι υποψήφιοι, επιδιώκουν να προσεγγίσουν τη νεολαία, δίνοντας τους ένα ακόμα κίνητρο για να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα, τονίζοντας ότι «οι νέοι γνωρίζουν τα προβλήματα των νέων» και βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά τους.
Οι νέοι υποψήφιοι επιθυμούν να τους πείσουν να μην γυρίσουν την πλάτη στην πολιτική στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να γίνουν τομές και αλλαγές που «μόνο με την εμπειρία των παλαιότερων και με την δημιουργικότητα των νεότερων μπορούν να πραγματοποιηθούν».
Ένα αισιόδοξο μήνυμα του προέδρου της Ν.Δ προς τους ενδιαφερόμενους φιλόδοξους υποψηφίους είναι: ενόψει των βουλευτικών εκλογών, όποτε αυτές γίνουν, όλοι όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν προς αξιολόγηση την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι. Γι’ αυτό το λόγο συγκροτώ επιτροπή αξιολόγησης από καταξιωμένα στελέχη της παράταξης, με σκοπό, αφού αξιολογήσουν όλες τις υποψηφιότητες να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ηγεσία του κόμματος".
"Όλοι μα όλοι θα αξιολογηθούν και θα κριθούν με βάση την πολιτική και προσωπική τους διαδρομή. Η παράταξη έχει μεγάλο πλούτο και ασφαλώς όσοι έχουν πονέσει και όσοι έχουν θίξει τον τόπο τους και  την παράταξη δεν έχουν κανέναν απολύτως ρόλο στη καινούρια ΝΔ. Η σελίδα έχει γυρίσει" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Αυτό το μήνυμα το έχουν υπόψη τους τα λαμόγια των Γρεβενών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου