ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Διέταξαν τη γυναίκα μου να γδυθεί και τη φωτογράφισαν


Πάμπλουτος αυστραλός γιατρός αποκαλύπτει στη βιογραφία του




«Οι τελωνειακές αρχές της Αυστραλίας διέταξαν τη γυναίκα μου να βγάλει όλα της τα ρούχα, μαζί και τα εσώρουχα και στη συνέχεια έβγαλαν φωτογραφίες» λέει ο..
πολυεκατομμυριούχος Geoffrey Edelsten στο νέο του βιβλίο για την 25χρονη σύζυγό του.
Ο Edelsten περιγράφει πως οι αρχές ζήτησαν από την τότε αρραβωνιαστικιά του, Bryanne Gordon-Edelsten, γυμνάστρια στο επάγγελμα, να γδυθεί στο αεροδρόμιο για να την… περάσουν από έλεγχο, αλλά στη συνέχεια την τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες.
Ο πολυεκατομμυριούχος Edelsten ισχυρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το 2008 στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, όταν η νεαρή, ξανθιά αρραβωνιαστικιά του έφτασε στη χώρα για το γάμο τους. 
Ο Edelsten, γιατρός στο επάγγελμα, που το 1990 είχε μπει στη φυλακή επειδή είχε προσλάβει κάποιον για να επιτεθεί σε ένα πρώην ασθενή του, έγραψε την αυτοβιογραφία του που τιτλοφορείται «Enigma», η οποία θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα.

«Τι ρώτησα τι συνέβη στο τελωνείο. Μου είπε ότι ένας σκύλος-ανιχνευτής δεν την άφηνε σε ησυχία. Μετά ακολούθησε έρευνα και αφού δεν βρήκαν τίποτε επάνω της… της ζήτησαν να βγάλει όλα της τα ρούχα… και τα εσώρουχα και την έβγαλαν φωτογραφίες. Στο επίσημο χαρτί απολογίας που της έστειλαν, έγραφε ότι οι φωτογραφίες θα καταστρέφονταν μετά από ένα χρόνο!» πρόσθεσε. 
Οι τελωνειακές αρχές της χώρας επιβεβαίωσαν ότι αυτή είναι η μέθοδος που ακολουθούν, που περιλαμβάνει γδύσιμο, φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των ταξιδιωτών, τους οποίους «υποπτεύονται» ότι έχουν κρύψει παράνομες ουσίες στο σώμα τους.



Την ίδια… ταπεινωτική εμπειρία είχαν 48 ακόμη ταξιδιώτες το 2010-2011, ανέφερε μια εκπρόσωπος του αεροδρομίου η οποία επιβεβαίωσε ότι τους ελέγχους διεξάγουν πάντα αξιωματικοί του ίδιου φύλου με τον ταξιδιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου