ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Εκλογικό… φορολογικό νομοσχέδιο προωθεί η κυβέρνηση







Εκλογικό… φορολογικό νομοσχέδιο προωθεί η κυβέρνηση καθώς μεταθέτει για τις αρχές του 2012 τις επώδυνες αλλαγές που έχουν να κάνουν με τη..
μονιμοποίηση του χαρατσιού στα ακίνητα, τις αλλαγές στον ΦΠΑ, τις αντικειμενικές αξίες, την κατάργηση των φοροαπαλλαγών, τα αντικειμενικά κριτήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Με το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές με τη νέα χρονιά, το οικονομικό επιτελείο μας δίνει μια ανάσα, ένα μορατόριουμ για τα μέτρα που θα επιβληθούν και που θα είναι πολύ σκληρά. Το νέο φορολογικό πλαίσιο θα κατατεθεί σε δύο δόσεις, η πρώτη θα αφορά την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και η δεύτερη πιθανότατα μέχρι τις αρχές Μαρτίου, οπότε και θα μάθουμε τι μας περιμένει. Άλλωστε, μέχρι τότε είναι η προθεσμία που έδωσε και η τρόικα για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Βέβαια, εδώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι η κυβέρνηση αφήνει ανοικτό παράθυρο να μην πάει σε εκλογές, διότι πώς αλλιώς θα ανακοινώσει ένα φορολογικό με τέτοια μέτρα; Αν δηλαδή γίνουν εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου και θέλει η κυβέρνηση να αλλάξει τα μέτρα;
Εν πάση περιπτώσει, μέχρι τέλος του χρόνου δε θα μας έρθει άλλο ο ουρανός σφοντύλι, αλλά από την άνοιξη θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου