ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύπτουμε γιατί ο Σαμαράς έγραψε την επιστολή








Αναβρασμός επικρατούσε στον τρίτο όροφο της Συγγρού. Όλα κρεμόντουσαν σε μια κλωστή. Θα υπογράψει ή όχι; Πλήθος επαφών, διαβουλεύσεων, συσκέψεων..
Το μοιραίο τηλεφώνημα έγινε από τον Καρχιμάκη. Πήρε να ευχαριστήσει εκ μέρους του ΓΑΠ τον Σαμαρά που δεν υπογράφει. Διότι όπως είναι γνωστό στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν ότι οι εξελίξεις για τη διαδοχή του …μεγάλου στοχαστή και πυρπολητή των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, θα δρομολογηθούν μόλις εκταμιευτεί η 6η δόση.
Χωρίς δόση δεν υπάρχει και αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Οι επιτελείς του Σαμαρά κατάλαβαν αμέσως την παγίδα. Έτσι του πρότειναν να στείλει αμέσως την επιστολή, για να ξεμπλοκάρουν η 6η δόση και οι διαδικασίες διαδοχής του ΓΑΠ
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν στην καινούργια επιστολή δεν αναφέρεται η λέξη “εκλογές”. Γιατί με εκλογές μπορεί να παίξει και «καθυστέρηση» ο ΓΑΠ
Τώρα είναι υποχρεωμένος να κινήσει τις διαδικασίες.


Κάποιοι ευφάνταστοι εμπλέκουν και τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στο όλο ζήτημα της υπογραφής. Ασφαλώς υπήρξε. Τον είχαν συμβουλέψει ο Σουφλιάς και η Θεοδώρα. Που είχαν συμβουλευτεί τον Αντώναρο. Που τον είχε πάρει τηλέφωνο ο Άρης και βρήκε και μια αναπάντητη του Κυριάκου. Ο Κυριάκος αν κοιτούσε το μέιλ του, θα έβλεπε την οικονομικοκοινωνική «πλατφόρμα» του Μιλτιάδη, που βγάζει τη χώρα από το τούνελ και την πιτυρίδα από τα μαλλιά.


Διότι για πολλούς η φασαρία και ο ντόρος είναι η ζωή τους, η αναπνοή τους: «Βουλευτές της ΝΔ εξακολουθούν να είναι ενοχλημένοι με τις παρεμβάσεις του κ .Κρανιδιώτη και μάλιστα ένας από αυτούς, ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος αποφάσισε να τα πει έξω από τα δόντια: «Η τζάμπα μαγκιά και ο ψευτοελληναράς για μένα έχουν τελειώσει. Καθένας δεν μπορεί να λέει ότι θέλει εκ του ασφαλούς. Εγώ περιμένω να δω τις αποφάσεις του προέδρου»


Τώρα που τις είδε αναμένουμε με κομμένη την ανάσα τις απόψεις του. Τις αξιολογεί κι αυτός. Όπως το Γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών χθες το βράδυ. Που είπε τη μαγική φράση: «αξιολογούμε την επιστολή»…
Για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους Γερμανούς, αλλά μόνο αφελείς δεν είναι…


Τα πάντα θα εξαρτηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Αν δεν κόψει βαθμούς η Ντόρτμουντ από τη Μαρσέιγ και μείνει ο Ολυμπιακός εκτός Champions League, να ετοιμάσει η Αγγέλα σε επιταγή ημέρας τα κατοχικά δάνεια, τις αποζημιώσεις από τις εισβολές Ούνων, Γότθων, Βησιγότθων, Οστρογότθων στη Βαλκανική Χερσόνησο και τα έξοδα της Αντιβασιλείας του Όθωνα.
Δεν έχει προσδιορισθεί ακριβώς το νούμερο, αλλά χοντρικά με 1 τρις ευρώ γίνεται εξόφληση. Δεν έχει πρόβλημα η Γερμανία. Θα βγει στις αγορές για δεκαετή ομόλογα…


2 σχόλια:

  1. Τα παπαγαλάκια του Antinews προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ομως ο πολύς κόσμος δεν τρώει κουτόχοτρο.. Ο Σαμαράς την κωλοτούμπα την έκανε όταν ένα απόγευμα είπε "πέσανε οι μάσκες" και την άλλη μέρα το πρωί(!) συζητούσε για συγκυβέρνηση..
    Πλέον οι δεξιοί οδηγούνται να ψηφίσουν ή ΣΥΡΙΖΑ ή τυχόν νέο κόμμα από Καμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΣΤΕ Γ.Ρ.Ε.Β.Ε.Ν.Ι.Ω.Τ.Ε.Σ
    (Γ)ΚΟΜΕΝΙΖΟΝΤΕΣ
    (Ρ)ΑΘΥΜΟΥΣ
    (Ε)ΠΙΒΗΤΟΡΕΣ
    (Β)ΟΡΕΙΟΥ
    (Ε)ΛΛΑΔΟΣ
    (Ν)ΗΣΩΝ
    (Ι)ΟΝΙΟΥ
    (Ω)ΡΑΙΟΠΑΘΕΙΣ
    (Τ)ΤΣΑΚΙΡΟΜΑΤΗΔΕΣ
    (Ε)ΚΠΛΗΚΤΙΚΑ
    (Σ)ΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή