ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αν άκουγαν τον λαό, την άλλη Κυριακή θα είχαμε εκλογές








Ποια είναι η αποστολή του Λουκά Παπαδήμου; Γιατί επιλέχθηκε για τη θέση του πρωθυπουργού; Και γιατί τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του;..

Μα φυσικά να λύσει το πρόβλημα της αξιοπιστίας της χώρας και να εξασφαλίσει την 6η δόση. Τόσες ημέρες οι… αγιογραφίες των μέσων ενημέρωσης, μας παρουσίαζαν τον Λ. Παπαδήμο ως σωτήρα, Μεσσία αυτής της χώρας που αν δεν τον είχαμε έπρεπε να τον εφεύρουμε.
Παρ’ όλα αυτά, όμως, βλέπουμε τη χώρα καθημερινά να κυλά από το κακό στο χειρότερο. Οι Ευρωπαίοι, είτε σοβαρολογώντας είτε παίζοντας θέατρο για να εκβιάσουν καταστάσεις, μας λένε ότι η 6η δόση είναι στον αέρα. Στέλνουν μάλιστα υποδείγματα επιστολών που πρέπει να υπογραφούν από Παπαδήμο, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη και Βενιζέλο. Δεν έχει σημασία ο εκβιασμός που κάνουν, το έχουμε γράψει προ πολλού.
Σημασία έχει ότι υποτίθεται ότι ο νέος πρωθυπουργός μπήκε σ’ αυτή τη θέση για να αποτρέψει τη χρεοκοπία της χώρας. Με τις διασυνδέσεις του, τη μόρφωσή του, τις επαφές του με Ευρωπαίους και Αμερικανούς θα έφερνε τα απαραίτητα για να πληρωθούν οι συντάξεις λεφτά. Οι εφημερίδες και τα κανάλια δε μας έλεγαν ότι ο Παπαδήμος πάει στο εξωτερικό και τον ακούνε όλοι; Ε, λοιπόν, ας πάει να πάρει κανένα τηλέφωνο το Σαρκοζί, τη Μέρκελ, τον Γιούνκερ ή τη Λαγκάρντ για να εκταμιεύσουν την 6η δόση και να μη μείνουν οι συνταξιούχοι χωρίς λεφτά τα Χριστούγεννα. Γιατί να περιμένει τα ραντεβού της Δευτέρας, με το εκτόπισμά του θα μπορούσε να λύσει το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Γιατί λοιπόν δεν το κάνει;
Οι απαντήσεις είναι δύο: Ή είναι υπερεκτιμημένος ή παίζει το παιχνίδι των Ευρωπαίων. Το παιχνίδι του ξεκάθαρου εκβιασμού που λέει ότι η υπογραφή είναι προαπαιτούμενο για να δοθούν τα λεφτά.
Από την άλλη, ακόμη κι αν υπογράψουν οι πέντε και ακόμη εκατό. Να υπογράψει μέχρι και η Παπαρήγα. Τι νόημα έχει όταν ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια και επομένως τα ταμεία θα παραμείνουν άδεια και θα είμαστε εκτός στόχων; Δηλαδή τότε τι θα ζητήσουν; Να στήσουμε και ….
Προς θεού, δεν μπορούμε να προκαταβάλουμε τις εξελίξεις και μακάρι ο “σωτήρας” να αποδειχθεί πραγματικός. Και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε τη δευτερολογία του κ. Παπαδήμου η οποία δεν πρέπει να κινηθεί στα επίπεδα της πρώτης. Πρέπει να μιλήσει με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, όχι να ακούμε πάλι για πράσινες οικονομίες ή για το ΕΣΠΑ που όλο έρχεται κι όλο μένει στο δρόμο.
Και κάτι τελευταίο. Όλη η πολιτική κρίση ξεκίνησε από τα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου. Αν τότε αποφάσιζαν να πάνε σε πρόωρες εκλογές, την ερχόμενη Κυριακή θα πηγαίναμε να ψηφίσουμε και θα επέλεγε ο κόσμος τι έπρεπε να κάνει και τι θέλει για το μέλλον του.
Τώρα χάσαμε τόσες ημέρες με τις αστειότητες του κ. Παπανδρέου, το κενό της μιας εβδομάδας στην κυβέρνηση, τις προγραμματικές κ.λπ. Τότε, όμως, μας έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνουν εκλογές διότι κινδυνεύει η 6η δόση. Τώρα που επίσης δεν εκταμιεύονται τα λεφτά, ποιος φταίει;
ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου