ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλυπτικό: Ιδού όλα τα ονόματα που παίζουν για πρωθυπουργός







Και τρίτο πρόσωπο παίζει για Πρωθυπουργός, μετά τους Παπαδήμο (που έδειξε τους 3 …όρους του) και τον Διαμαντούρο. Κάποιον που να συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο..
προαναφερθέντων. Κάτι σε Παπα-ντούρο δεν έχουμε;
Τον φάγατε τον αΓΑΠημένο μου Πρωθυπουργό. Λυσσάξατε. Δεν μας άξιζε τόσο «συμμετοχικός» Πρωθυπουργός.
Άλλος πήγε από το λαό, άλλος από το στρατό, άλλος από τα οικονομικά συμφέροντα και ο ΓΑΠ από δημοψήφισμα μέσα στη διεθνή καταξίωση.


Ελπίζουμε να παραμείνει έφεδρος Πρωθυπουργός. Θα αναλάβει άλλος προσωρινά και αν περάσει από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ, θα είναι και πάλι διαθέσιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ελληνικό λαό.
Έτσι θα ησυχάσει και η Μαριλίζα που από το πρωί έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις.


Ο ίδιος συμφωνεί με τον πρωτοποριακό θεσμό, φτάνει τα θέματα στον ΑΣΕΠ να είναι στα αγγλικά και να αναρτηθούν έγκαιρα στη «Διαύγεια».
Αν το Ανώτατο Συμβούλιο δεχτεί το google translate, ο ΓΑΠ θα προτείνει για Πρωθυπουργό τον Μπένι. Αν του κάνει φροντιστήριο ο Άδωνις στα αρχαία ελληνικά, θα γίνει πρωθυπουργός ο Καρατζαφέρης.
Αν το συνδικάτο των ταξί δεσμευτεί ότι σε κάθε περίπτωση θα τον μεταφέρει με μονή ταρίφα στην πιο κοντινή βάση ελικοπτέρων θα γίνει Πρωθυπουργός ο Ρέππας.
Αν τεθεί θέμα ποσόστωσης γυναικών θα γίνει η Ντόρα Πρωθυπουργός, γιατί η Αλέκα περιμένει την ωρίμανση του εργατικού κινήματος.


Εξάλλου στο υπουργικό Συμβούλιο θα μπουν και μη πολιτικά πρόσωπα: άρα ο δρόμος είναι ανοικτός για τη Ντόρα…


Όπως όλα δείχνουν από τη σημερινή κυβέρνηση ελάχιστοι υπουργοί θα πρέπει αν αισθάνονται σίγουροι για τη θέση τους. Μεταξύ αυτών ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ως επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου για προφανείς λόγους συνέχειας του κράτους, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος στο υπουργείο Υγείας για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας, γιατί την βολεύει που είναι δίπλα στο Mall.


Όλα αυτά τα ονόματα κάποιον μου θυμίζουν. Αν ακούσω και τον Γιαννίτση, το επόμενο Υπουργικό θα γίνει στο Κορακοχώρι. Λέτε να περιμένουμε τον κοντό;
Σίγουρο επίσης πρέπει να θεωρείται το ότι θα αλλάξουν οι υπουργοί Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών (ακούγεται το όνομα του κ. Φλογαΐτη που έχει διατελέσει και στο παρελθόν υπηρεσιακός υπουργός), Δικαιοσύνης καθώς και του κυβερνητικού εκπροσώπου.


Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καλό είναι να αλλάξει όνομα καταρχήν, γιατί αυτός ο τίτλος ανεβάζει την υπέρταση στους Έλληνες.
Προκειμένου πάντως να χάσουμε τον Μόσιαλο από εκπρόσωπο, είναι προτιμότερο να βγούμε από το ευρώ. Που έκρυβε το ΠΑΣΟΚ τέτοιο ταλέντο τόσα χρόνια; Τον έφαγαν τα κυκλώματα…


Και για κανένα λόγο δεν πρέπει να χαθεί το πολιτικό κεφάλαιο του Χάρη Καστανίδη. Θα πήξουμε στους τεχνοκράτες και θα χαθούν οι φυσικοί ρήτορες…


Άσχετο: Έχετε δει πουθενά τον Πάγκαλο, ή να τον δηλώσουμε στους πολιτικούς αγνοούμενους;


Μικρός Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου