ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Άμισθος συνεργάτης του πρωθυπουργού με… 180.000 ευρώ

ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΜΙΣΘΙ - 180.000 ευρώ το κασέ του Αθεμπίγιο







 Η προσωπική φιλία με τον τέως πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου δεν αποδείχτηκε τελικά ικανή να μηδενίσει τις απαιτήσεις του Ισπανού αρχιτέκτονα Χοσέ Αθεμπίγιο, ο οποίος,..
όπως έγινε γνωστό, εισέπραξε το ποσό των 180.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του σχετικά με την εκπόνηση του «master plan» του Ελληνικού.
Αμισθος με... 180.000 ευρώ
Αυτό αποκάλυψε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου κατά την ενημέρωση των μελών της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για την πορεία του σχεδίου αξιοποίησης του Ελληνικού. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη άνοιξη, κατά την περίοδο της απευθείας ανάθεσης του έργου (και όχι μέσω διεθνούς διαγωνισμού) στον Ισπανό αρχιτέκτονα, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι ο Χοσέ Αθεμπίγιο, εξαιτίας της προσωπικής φιλίας με τον Γ. Παπανδρέου, θα αναλάβει αμισθί το έργο, ενώ άλλες πηγές σημείωναν ότι υπήρχε ενδεχόμενο, όταν το έργο βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης, η εταιρεία του Αθεμπίγιο να επενδύσει και να συμμετέχει στο μετοχικό σχήμα του Ελληνικού.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πάντως, αφού γνωστοποίησε την αμοιβή του Ισπανού αρχιτέκτονα, χαρακτήρισε το σχέδιο που εκπόνησε ως «ιδιαίτερα χρήσιμο», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει αν θα είναι αυτό που τελικά θα εφαρμοστεί από τους επενδυτές που θα αναλάβουν την αξιοποίηση της περιοχής του Ελληνικού.
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου