ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μπράβο στον Δήμο Γρεβενών και την Αντιπεριφέρεια για την άμεση αντιμετώπιση του..χιονιά (Γράφει Αναγνώστης)








Αετέ μου, ξέρω πως σε διαβάζουν οι περισσότεροι αναγνώστες των Γρεβενών και θέλω από το Μπλόκ σου να δημοσιεύσεις τις ευχαριστίες μου προς τον Δήμο αλλά..
και την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας στον Νομό μας. Σε όλο το οδικό δίκτυο δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα και η παρέμβαση των ιδιωτών αλλά και των οδηγών του Δήμου των μηχανημάτων αποχιονισμού ήταν άμεση και αποτελεσματική.


Μετά το πανελλαδικό ρεζίλι που έκαναν όλη τη Δυτική Μακεδονία, η Εγνατία οδός ΑΕ - Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση, τελικά υπάρχουν κάποιοι που κάνουν το καθήκον τους για να αισθανόμαστε όλοι μας ασφαλείς.


Μου μετέφεραν, (γιατί ούτε να μπω να τον διαβάσω δεν θέλω), πως ο γνωστός κακοπροαίρετος που προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, έγραψε πως όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι είναι άχρηστοι και τα χωριά είναι με χιόνια. Σαν δεν ντρέπεται.


Περιμένω να δω τι θα βγάλει ο Δήμαρχος για τις ημέρες του "πονηρούλη". Έχω πολλά για την γούνα του και δυστυχώς εμπλέκονται και υπάλληλοι του Δήμου στην.. αμοιβή του. Δεν σας λέω ακόμα για τις αναθέσεις των τελευταίων "έργων" και για το δίκτυο ύδρευσης... 
Πρέπει επιτέλους να σπάσει αυτό το απόστημα, και να πάψει πια να έχει διαρκώς άποψη επί παντός επί στητού.  Ας παρέμβει ένας εισαγγελέας και θα πάθει την πλάκα της ζωής του..
Θα επανέλθω.
Χ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου