ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους το Σαββατοκύριακο - Που θα είναι έντονα τα φαινόμενα!







Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας. Το κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας θα ειναι οι ισχυροί άνεμοι που θα δημιουργήσουν..
προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Προσοχή και στη στεριά από κλαδιά που θα κοπούν από δέντρα, πινακίδες που θα φύγουν και γλάστρες που θα πέσουν.
Οπως προέβλεψε για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός οι βροχές και οι μπόρες σήμερα είναι το πρελούδιο μιας αλλαγής του καιρού που θα συνεχιστεί αύριο με θυελλώδεις νοτιάδες που θα φτάσουν τα 8 και τα 9 μποφόρ και την κακοκαιρία την σοβαρή που θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής με βροχές στα πεδινά, καταιγίδες στις παραθάλασσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.


Πιο αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ
Περιμένουμε περισσότερες βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, όπου θα έχουμε και σποραδικές καταιγίδες έντονες κυρίως στην Κέρκυρα και την Ηπειρο. Στις υπόλοιπες περιοχές θα συννεφιάσει, θα έχουμε λίγες βροχές αλλά και χιόνια στα βουνά της βόρειας χώρας. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού του Σαββάτου είναι οι πολύ δυνατοί κύριοι άνεμοι που θα φτάσουν τα 6 με 8 μποφόρ και στα πελάγη τα 9 μποφόρ, δυσκολεύοντας κατά πολύ τις θαλάσσιες συγκοινωνίες και δημιουργώντας προβλήματα ακόμη και στις στεριές, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να κοπούν κλαδιά από δέντρα, κάποιες ταμπέλες να φύγουν ή κάποιες γλάστρες να πέσουν.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει λόγω των νοτιάδων σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα κυμανθεί από 1εναν εώς 14 βαθμούς στα βόρεια, από 3 εώς 19 βαθμούς στα κεντρικά και από 10 εώς 20 βαθμούς στα νησιά.


ΚΥΡΙΑΚΗ
Περιμένουμε στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, βροχές και μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει άστατος καιρός με βροχές στα πεδινά και χιόνια στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι δυτικοί - βορειοδυτικοί θα φτάσουν τα 7 μποφόρ από το βράδυ όμως θα πέσουν στα 5 με 6 μποφόρ και σιγά - σιγά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου