ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Μητέρα και κόρη μήνυσαν τον Γιώργο για εσχάτη προδοσία

Μήνυσαν τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τους υπουργούς και βουλευτές του..








Πρόκειται για τις κυρίες Γεριτσίδου, οι οποίες είχαν καταθέσει τη μήνυση επί παντοδυναμίας του ΓΑΠ, στις 22 Μαρτίου του 2011, και περιγράφουν βήμα βήμα τις κατά την άποψή τους..
προδοτικές πράξεις που έχει διαπράξει ο κ. Παπανδρέου και, σύμφωνα με τις οποίες, κατέστησαν το κράτος μας με μειωμένη ή και ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία και τον ελληνικό λαό εξαθλιωμένο. Οι κυρίες Γεριτσίδου προσέφυγαν επίσης στον ΟΗΕ και στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης, καταγγέλλοντας τον τέως πρωθυπουργό για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για γενοκτονία, τονίζοντας ότι προχώρησαν στην πράξη αυτή «ορμώμενες από τις επιταγές του ελληνικού Συντάγματος, καθώς επίσης και από την ανάγκη να υπερασπίσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, τα οποία εμφανώς, εμβριθώς, συνεχώς, χονδροειδώς και βιαίως παραβιάζονται με τρόπο ώστε να βρισκόμαστε εμείς με τους συμπατριώτες μας πολίτες θύματα μιας σοβαρής και διαρκούς και συνεχώς επιδεινούμενης επίθεσης εναντίον της ανθρώπινης αξιοπρέπειας». Για τους λόγους αυτούς καταγγέλλουν τον κ. Παπανδρέου και τις κυβερνήσεις του για «κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση αδικήματα που διαπράχθηκαν» και μάλιστα του αποδίδουν δόλο και προμελέτη.


Μητέρα και κόρη, που επέλεξαν έναν πράγματι πρωτόγνωρο τρόπο να αναδείξουν την οργή και την αγανάκτηση που νιώθει ένας ολόκληρος λαός, μιλούν επίσης στο κείμενο της μήνυσής τους για «χυδαία αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του κ. Παπανδρέου».


Ο τέως πρωθυπουργός, που δεν απάντησε ποτέ στις επιστολές που του έστειλαν οι δυο Ελληνίδες, οχυρώθηκε πίσω από την απάντηση του νομικού συμβουλίου, που έκρινε την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει ως «αβάσιμη», μια και δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις λήψης ασφαλιστικών μέτρων. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται τόσο προς την απόφαση του ποινικού δικαστηρίου της Χάγης όσο και των ελληνικών δικαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου