ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αργύρης και τα... αργύρια!





Στα άκρα οδηγήθηκε προχθές η κόντρα του Θ. Πάγκαλου και του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Εσχες Ευ. Αργύρη, με τον αντιπρόεδρο της..
κυβέρνησης να ανοίγει θέμα παραμονής του δεύτερου στο προεδρείο της Βουλής. Ταυτόχρονα άφησε υπονοούμενα για ανεπάρκεια ζητώντας την «καθαίρεσή» του μετά την αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.


Μιλώντας στον Βήμα FM ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Βουλής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός ο κύριος δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στο προεδρείο της Βουλής. Πρέπει να σηκωθεί και να φύγει. Εγώ δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του. Προκάλεσε τερατώδες ζήτημα εις βάρος μου και εις βάρος άλλων συναδέλφων ενδεχομένως».


Αναφερόμενος μάλιστα στις προχθεσινές δηλώσεις του κ. Αργύρη, ο οποίος μιλώντας με δημοσιογράφους επέμεινε ότι όταν ταυτοποιηθούν τα στοιχεία θα δικαιωθεί, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τον κ. Αργύρη σχεδόν ανεπαρκή για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής προμηνύοντας συνέχεια στο σίριαλ: «Το ότι επιμένει σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει συνείδηση ούτε τι είναι ούτε πού βρίσκεται. Κι αν νομίζει ότι θα περάσει έτσι αυτό, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν και όρια. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ατομικά μας δικαιώματα ως Ελληνες πολίτες».


Ο κ. Αργύρης απάντησε το μεσημέρι με δελτίο Τύπου κάνοντας λόγο για «φωνές» που ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους θεσμούς. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Εσχες μάλιστα, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του και να απαντήσει σε όσους υποστηρίζουν ότι η μη δημοσιοποίηση των ονομάτων στοχοποιεί και τους 300, είπε ότι η περαιτέρω διερεύνηση δεν αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών, οι οποίοι έχουν καταθέσεις πολύ μικρότερες των 100.000 ευρώ. Μιλώντας με δημοσιογράφους χθες το μεσημέρι ο κ. Αργύρης έδειξε ότι ξέρει τα ονόματα, λέγοντας ότι από χθες έχει αρχίσει ήδη να ζητά εξηγήσεις από τους «υπόπτους», με τις φήμες να οργιάζουν και να μιλάνε, αντί για 11, για εννιά πρώην και νυν βουλευτές, με τους οκτώ να προέρχονται από τη Ν.Δ. και μόλις τον έναν από το ΠΑΣΟΚ. «Αν οι εξηγήσεις δεν έχουν δοθεί ως την Τετάρτη, οπότε και θα συνεδριάσει ξανά η επιτροπή, θα δώσω τα ονόματά τους στη δημοσιότητα» είπε ο κ. Αργύρης.


Ενδεικτική του κλίματος που επικράτησε χθες στη Βουλή ήταν η πρωτοβουλία του πρώην προέδρου Απόστολου Κακλαμάνη να καταθέσει επισήμως πρόταση νόμου για το «πόθεν έσχες». Βασική πρόταση είναι οι υπόχρεοι υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες» να υποβάλουν μαζί ταυτόχρονα και ρητή δήλωση υπέρ του Δημοσίου, με την οποία να παραιτούνται από κάθε ενοχικό ή εμπράγματο δικαίωμα επί οποιουδήποτε περιουσιακού τους στοιχείου δεν έχουν δηλώσει στο «πόθεν έσχες».


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου