ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μέρες ομηρίας…

Δεν πρόκειται περί αυτού που νομίζετε.
 Διαφήμιση εσωρούχων είναι








Ενώ κατακόρυφη άνοδο έχουν σημειώσει οι κλοπές και οι εμπρησμοί πανάκριβων αυτοκινήτων με την Αστυνομία και τις ασφαλιστικές εταιρείες να πιστεύουν ότι βάζουν το χεράκι τους..
οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες για να εισπράξουν την αποζημίωση. Για παράδειγμα ένας ιδιοκτήτης είχε παρκάρει την Πόρσε του στο δρόμο, ξεκλείδωτη, και μετά δήλωσε κλοπή. Για κακή του τύχη όμως ένας Πακιστανός, που προφανώς δεν είχε ιδέα, είδε το ξεκλείδωτο αυτοκίνητο και βρήκε εκεί καταφύγιο από το κρύο. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν το περίεργο γεγονός στην Αστυνομία που επέστρεψε το αυτοκίνητο στον ιδιοκτήτη προτού τελειώσει το τρίμηνο που είναι απαραίτητο για να πάρει την αποζημίωση…Οι όμορφες Καγιέν, όμορφα καίγονται. Οι κάτοικοι γιατί ανακατεύονται στις ξένες «δουλειές».Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι παράξενο να υπάρχει ένας εκκεντρικός Πακιστανός που του αρέσει να κοιμάται στην Πόρσε του;

Η επαρχιώτικη κουτοπονηριά μας έφαγε. Ο δε ιδιοκτήτης σίγουρα θα έχει γίνει σίγουρα φανατικός ρατσιστής. Εξαιτίας του άστεγου, έχασε τουλάχιστον τριάντα χιλιάδες. Άντε να βγει ο χειμώνας…

Διότι είναι πλέον διαδεδομένο να τη «βγάζουμε» με τζάκι και ξυλόσομπα αφού από τη μία πλευρά η αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και από την άλλη οι περικοπές στους μισθούς, έχουν οδηγήσει τα ελληνικά νοικοκυριά σε παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης. Κατακόρυφα έχει αυξηθεί η ζήτηση σε ξυλόσομπες αλλά και σε σόμπες pellet. Δεν είναι λίγοι, αυτοί που χρησιμοποιούν τα κλιματιστικά, θεωρώντας ότι λιγότερα θα πληρώσουν στο λογαριασμό της ΔΕΗ απ’ ότι στα κοινόχρηστα το πετρέλαιο θέρμανσης που αγγίζει το 1 ευρώ.

Προσανάμματα στέλνει η εφορία άφθονα. Και η ΔΕΗ επίσης. Πληρώνουμε το χαράτσι και δεν ασχολούμαστε με το ρεύμα πλέον. Πετάμε και τίποτα στα κάρβουνα ή πάνω στην ξυλόσομπα δεν έτσι δεν καίμε και ρεύμα στην ηλεκτρική κουζίνα. Δημιουργείς και μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα με το τζάκι και ότι ήθελε προκύψει. Φτάνει να υπάρχει οργάνωση και σχέδιο: να είναι ξεκάθαρο ποιος θα στηθεί σε ποιον…


Αντιφασιστική εκδήλωση της Lorena Wells στο περιοδικό «Maxim»
Γιατί όλα μπορούμε να τα ανεχτούμε και σε όλες τις δυσκολίες να ανταποκριθούμε αλλά το χθεσινό ξεδιάντροπο «στήσιμο» του γαλλογερμανικού άξονα εις βάρος της ομάδας του μεγάλου λιμανιού ήδη πυροδότησε αλυσιδωτές εξελίξεις. Οι ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτυ) πήγαν και αυτές στο Γιουρόπα Λιγκ σε συμπαράσταση στον Ολυμπιακό. Αναμένεται η υποβάθμιση από την S & P της Ρεάλ, της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα από το Τσάμπιονς στο Γιούροπα Λιγκ. Ας παίξουν μόνες τους οι ξενέρωτες γαλλογερμανικές ομάδες.

Με τον Καραμανλή γίνεται χαμός. Δεν είναι πλέον ο “ρίψασπις”, αυτός που “άφησε τη χώρα απροστάτευτη, έρμαιο στα χέρια κερδοσκόπων και καιροσκόπων”. Δηλαδή δεν φταίει για όλα αυτός;

Τι βιβλία του ετοιμάζουν διακεκριμένοι -υποψήφιοι βουλευτές- δημοσιογράφοι, τι αφιερώματα σε περιοδικά, για τις 242 μέρες ομηρίας που έζησε.

Δεκτό, αλλά και εμείς μετά βιώσαμε 720 σκληρής απομόνωσης με τον ΓΑΠ και πάλι όμηροι είμαστε με τον τραπεζικό «Παπ», απλά προαυλιζόμαστε καθημερινώς. Τα γαλλογερμανικά μαντρόσκυλα είναι απέξω και οι «αρχιφύλακες» είναι ΠΑΣΟΚ.

Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και η Κάρλα θα αποχωρήσουν οικειοθελώς από το ευρώ και θα υιοθετήσουν το ρωμαϊκο-βυζαντινό Σόλδιο δημιουργώντας παράλληλα τη Μεγάλη Μεσογειακή Ένωση. Στον Σαρκοζύ θα αφήσουμε τη Μέρκελ, που τον κοιτά με λατρεία και τον Στρος που έχει μανία με τις άσχημες. Πάντως οι Μερκοζύ κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η «μεγαλοκοπέλα» νύφη με τα φράγκα και ο τζιτζιφιόγκος γαμπρός. Μεγάλη κρίση στην Ευρώπη. Οφείλουμε να τους στείλουμε τον Ηλία Ψινάκη ως πρωθυπουργό που ξέρει από reality, που τα λέει και «χύμα» και τσουβαλάτα» και βγάλτε τα πέρα στις Συνόδους Κορυφής.

Μικρός Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου