ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η ΝΔ να αφήσει την λατρεία των αριθμών και να ασχοληθεί με τον ΑΝΘΡΩΠΟ!







Από την άνοιξη του 2010 εισήλθαμε στον αστερισμό του ΔΝΤ, του πλήρους ελέγχου από τις Βρυξέλλες και της ολοκληρωτικής εθνικής ταπείνωσης από τους ξένους. Πέρασε από τότε..
αρκετός χρόνος. Και τι βλέπουμε;
Η χώρα διαλύθηκε!. Η κοινωνία στενάζει!. Ο κόσμος υποφέρει!. Βροχή τα χαράτσια, οι φόροι είναι αλλεπάλληλοι και εξοντωτικοί, οι μισθοί έχουν πέσει σ’ έσχατο σημείο,πείνα και δυστυχία αρχίζουν και χτυπούν ολοένα και περισσότερες πόρτες, η ανεργία αυξάνεται με ιλιγγιώδη ρυθμό, η αγορά τελείωσε,η ακρίβεια εξολοθρεύει το ήδη πενιχρό εισόδημα του καθενός. Παρ’όλα αυτά, εξακολουθείται από πολλούς πολιτικούς, που στήριξαν από την αρχή τον μνημονιακό παροξυσμό προεξάρχοντος του πασοκικού καθεστώτος, να λέγεται ακόμη το γνωστό παραμύθι.’’Θα βγούμε από το τούνελ,αν συνεχιστεί το πρόγραμμα εξυγίανσης και δημοσιονομικής πειθαρχίας’’….
Άραγε αυτά, που τα πουλούν; Που τα σερβίρουν; Σε τίποτα άσχετους ή ηλίθιους; Όπου μπήκε το ΔΝΤ, έμειναν ΜΟΝΟ τα ντουβάρια και οι τοίχοι…Οι άνθρωποι χάθηκαν…Δεν βλέπουμε τι γίνεται και δεν το βιώνουμε στη τσέπη μας; Με αυτή τη πολιτική, ΠΟΤΕ η χώρα δεν θα βγει από το αδιέξοδο… ΑΝΤΙΘΕΤΑ, θα ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ολοένα και πιο βαθιά, η κοινωνία θα ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΤΑΙ συνεχώς και οι πολίτες θα ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ… Ο κοινωνικός ιστός της χώρας βρίσκεται σε διαδικασία ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ…. Θα μπορούσα να γράψω πολλά. Εξάλλου,εδώ και δυο χρόνια έχουν συμβεί τόσα και τόσα……
Όλα αυτά που έγραψα είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους. ΟΜΩΣ, πιο πολύ απευθύνομαι στη ΝΔ . ΟΦΕΙΛΕΙ να βγει ΕΞΩ στη κοινωνία!!Στο δρόμο και να ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ. Το να παραμένει η παράταξη στα γραφεία ΔΕΝ κάνει καλό….Αντίθετα, την απομακρύνει… Ας αφήσει τους αριθμούς και τη ΛΑΤΡΕΙΑ των στατιστικών και να ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ, μ’ ενδιαφέρον και θέρμη, τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα του Έλληνα πολίτη. Και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ να προτείνει λύσεις, έχοντας μια ΠΛΗΡΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ κυβερνητική πρόταση επί ΟΛΩΝ των θεμάτων, που όσο παραμένουν άλυτα και διογκώνονται, θ’αποτελούν την ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.
Κάποιος θα ισχυριστεί εσύ τι προτείνεις. Θ’απαντούσα ως εξής,εν συντομία: Σε αυτό το διαδικτυακό ιστότοπο, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ έχουν εκφράσει ΟΛΟΚΛHΡΩΜΕΝΕΣ και ΑΡΤΙΕΣ προτάσεις. ΠΑΡΑ πολλές ιδέες είναι ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΕΣ και θα μπορούσαν να εφαρμοστούν.Ελπίζω στη Συγγρού να διαβάζουν.
Η κοινωνία ΔΕΝ αντέχει άλλο αυτό το ΑΡΓΟ μαρτύριο της κοινωνικο-οικονομικής ΣΥΝΘΛΙΨΗΣ στη μυλόπετρα της ΔΗΘΕΝ ‘’δημοσιονομικής εξυγίανσης και πειθαρχίας’’. Εξάλλου,TI ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!Ζητούνται από τους Έλληνες ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ενώ έχουν φαγωθεί δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων από επιτήδειους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ να έχει λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη…
Η Ελλάδα είναι στο σημείο ΜΗΔΕΝ
Komis Montechristo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου