ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Γρεβενιώτες οικονομολόγοι συμβουλεύουν - Γράφει το Γεράκι..







Ασυμβίβαστη μνήμη, θα πει: Nα μην ξεχνάμε εγκλήματα για τα οποία οι αυτουργοί αυτοαμνηστεύθηκαν. Oύτε να μας παραπλανά η ανικανότητα..
φτιασιδωμένη με τίτλους αξιωμάτων από ένα παρελθόν που δεν κρίθηκε ποτέ, δεν δικάστηκε. Κοινωνία, χωρίς ασυμβίβαστη συλλογική μνήμη, είναι καταδικασμένη σε δυστυχία. Ανυπόφορη δυστυχία. H έκλειψη της ντροπής δεν προδίδει μόνο αυτομόληση από την κοινωνία των προσώπων, φανερώνει και διολίσθηση σε κάποιο είδος αναισθησίας, αφασίας των αισθητηρίων, περίπου χαύνωσης.


Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, πλέον, ότι οι «επιστήμονες της διαφθοράς» των Γρεβενών συνεχίζουν να συκοφαντούν, χωρίς να διστάσουν καθόλου, ενώ δεν είναι καθόλου σίγουροι ακόμη και για τα όσα ισχυρίζονται. Δεν έχουν καν τη στοιχειώδη πονηριά να κρατήσουν μια πισινή. Αυτό δείχνει ανθρώπους αδίστακτους, χωρίς το παραμικρό έρεισμα, δείχνει ανθρώπους ξεδιάντροπους χωρίς ηθικές αξίες ούτε αναστολές. Πρόκειται για τρωκτικά, που κείτονται στην λάσπη μέσα στο βούρκο τους, που τόσα χρόνια κατοικούσαν και δεν αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τα Γρεβενά, εφόσον γνωρίζουν ότι οι Γρεβενιώτες τους αποφεύγουν ακόμη και να τους σκέπτονται.


Φταίει η πολιτεία που άφησε τις χωματερές να ανθίζουν και τώρα η δυσοσμία αυτών των τρωκτικών δηλητηριάζει την κοινωνία μας την κοινωνία των Γρεβενών.
Είμαι σίγουρος ότι οι Γρεβενιώτες θα τους παραμερίσουν, θα τους αγνοήσουν, θα τους απομακρύνουν, από κάθε συμμετοχή στα δρώμενα των Γρεβενών.


Νίκος Παγιαλακης (geraki)
Διαβάστε κι άλλα από το Γεράκι στο grevenanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου