ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί ο Βενιζέλος δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Έξι μήνες μετά την ανάληψη του υπουργείου Οικονομικών ο έτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος..
ανακάλυψε την …πυρίτιδα:  «Δυστυχώς όλες οι θεμελιώδεις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές προγνώσεις του αρχικού προγράμματος – του μνημονίου – δεν επιβεβαιώθηκαν. Είμαι εξουθενωμένος, μένω εδώ από εθνικό καθήκον». Επιπλέον μετέθεσε τις ευθύνες για την αποτυχία του μνημονίου όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Σήμερα επανήλθε στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και αφού τα ξανάριξε στον ΓΑΠ (λίγο πριν τον συναντήσει) λέγοντας ότι « δύο χρόνια μετά εξακολουθούμε να είμαστε αντιμέτωποι με τα ίδια προβλήματα δήλωσε ότι πρέπει να …διαπραγματευθούμε το μνημόνιο. Αλλά την διαπραγμάτευση πρέπει να την κάνει αυτός και να μην μείνει τίποτα για τον Σαμαρά. “Υπάρχουν όροι που πρέπει να διασαφηνιστούν, διευκρινιστούν ή συζητηθούν, ωστόσο όταν αυτοί συνομολογηθούν δεν θα είναι δυνατή η αναδιαπραγμάτευσή τους”!!!.
Θα διακινδυνεύσουμε λοιπόν την πρόβλεψη: ο Βενιζέλος δεν θα γίνει ποτέ Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αν του παίρνει δύο χρόνια να αντιληφθεί το αυτονόητο και «εξουθενώνεται» μέσα σε έξι μήνες, το συμπέρασμα είναι ότι «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής».
Στην τετραετία θα είναι ράκος ο άνθρωπος. Ενώ στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν ακούραστο «μάγκα». Βαρέθηκαν τον κοσμοπολιτισμό και ψάχνουν τις ρίζες τους σε κάποιον που να μοιάζει του Αντρέα. Οι «βενιζελικοί» θα πάνε στον Λοβέρδο και οι Παπανδρεϊκοί στον Αντρίκοή τον Χρυσοχοΐδη. Η μονομαχία θα λάβει χώρα με όπλα «νέας γενιάς» αλλά παρωχημένης τεχνολογίας.

Με εκείνη τη συνέντευξη που ζήτησα από το Γραφείο Τύπου της Ντόρας τώρα που ο Σαμαράς είναι στο Ισραήλ τι θα γίνει;



Ο ΓΑΠ γύρισε από την Αφρική, αλλά εξακολουθεί να κάνει τον «Κινέζο». Θα κερδίσει χρόνο και θα ξεκοκαλίσει τους δελφίνους έναν- έναν. Γι’ αυτό και είχε πολύωρη συνάντηση με τον μετρ της στρατηγικής Μ. Καρχιμάκη. Και να δώσει το κόμμα θα κρατήσει την επικαρπία για τις μελλοντικές γενιές Παπανδρέου.

Ο οποίος Καρχιμάκης εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα διασπαστεί και προχωρά σε μια ανάλυση πρωινής τηλεοπτικής ζώνης, πριν πιούμε καφέ, υπό την επήρεια ακόμη του Μορφέα: «… ο προοδευτικός ελληνικός λαός περιμένει λύση στο πρόβλημα της κρίσης από εμάς. Δεν προσδοκά ο λαός λύση ούτε από τη Δεξιά ούτε από τα κόμματα διαμαρτυρίας. Άρα κανένα στέλεχος μας δεν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της πολιτικής απομόνωσης από τους ψηφοφόρους και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, διότι απλά δεν υπάρχουν ανάμεσά μας ούτε Βοναπάρτηδες ούτε Εφιάλτες».

Πιθανόν, αλλά σε Βοναπαρτάκηδες όλο και κάτι έχετε. Εφιάλτες έχουμε εμείς κάθε νύχτα από τη μέρα που ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ. Αν ο ελληνικός λαός περιμένει από εσάς τη λύση για την κρίση, να μας το πει να βγάλουμε βίζα…

Ενώ στο Υπουργείο Άμυνας βρίσκονται όλοι στα χαρακώματα: ο πρέσβης Γ. Γεωργίου θέλει αρμοδιότητες. Σωστό, αλλά οι υπουργοί είναι πιο πολλοί από τους βασικούς σκοπούς του Υπουργείου, το οποίο έχει και φυσική ηγεσία. Υπάρχει βεβαίως λύση, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση: Να πάρει ο Ραγκούσης το Ναυτικό, ο Γεωργίου το πεζικό και να κρατήσει ο Αβραμόπουλος την αεροπορία και τα τεθωρακισμένα…

Συνοπτικά σε ένα τετράστιχο η καυτή πολιτική επικαιρότητα:

«Η Ντόρα έβαλε «κορμί» εις το γραφείο Τύπου
μα η Μαργαρίτα προωθεί τη λύση του Αντρίκου
Ο ΓΑΠ μας κάνει τον χαζό με ύφος και με στυλ
κι ο Σαμαράς για την ΑΟΖ είναι στο Ισραήλ»

Προφανώς η απάντηση στο ερώτημα «που βρίσκεται η αλήθεια» σε όσα καταγγέλλονται αλλά βλέπουν συχνά και το φως της δημοσιότητας τελευταία δόθηκε σήμερα από τον ίδιο τον Γιάννη Ραγκούση, όταν ρωτήθηκε και για τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ: «Το ΠΑΣΟΚ της σκοτεινής μεταπολίτευσης έχει τελειώσει…» απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου