ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η «Χουριέτ» για Φράγκο: Ετοίμαζε πραξικόπημα στην Ελλάδα..







Τον τέως αρχηγό ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο «φωτογραφίζει» η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» ως τον άνθρωπο που ετοίμαζε πραξικόπημα στην Ελλάδα. «Ο αρχηγός της τάφρου, που ξεφώνιζε για..
πραξικόπημα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας, που εκμεταλλευόμενη τα μικροκομματικά και επικοινωνιακά παιχνίδια διαφόρων στην Αθήνα δημιουργεί κλίμα κατά της χώρας μας και γράφει ότι υπάρχουν ισχυρισμοί ότι πίσω από την τελετή με τους ύμνους της 21ης Απριλίου στη Σχολή Ευελπίδων κρύβεται ο στρατηγός Φράγκος. Η εφημερίδα τονίζει ότι ο ελληνικός Τύπος γράφει ότι γύρω από τον συγκεκριμένο στρατηγό είχε δημιουργηθεί ένα βαθύ κράτος. Η ίδια εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφέρει ότι ο στρατηγός μιλά την τουρκική γλώσσα και είναι αυτός που σχεδίασε την τάφρο στον Εβρο.


Ποιός είναι ο Φραγκούλης Φράγκος
Γεννήθηκε το 1951 στην Κομοτηνή. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων 1ος το 1970, από την οποία αποφοίτησε 1ος το 1974 ονομασθείς ανθυπολοχαγός Πεζικού.
Παρακολούθησε το σύνολο των Σχολείων του Στρατού με αρίστη επίδοση και είναι εν ενεργεία αλεξιπτωτιστής.
Υπηρέτησε ως Διοικητής Υπομονάδας και Μονάδας των Ειδικών Δυνάμεων. Υπηρέτησε επίσης, ως στρατιωτικός ακόλουθος από 29 Νοεμβρίου 1991 έως 16 Σεπτεμβρίου 1994 και ως ακόλουθος Αμυνας από 15 Ιουλίου 1998 έως 30 Ιουν 2001 στην ελληνική πρεσβεία στην Aγκυρα.
Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και του NATO DEFENCE COLLEGE (NADEFCOL). Υπηρέτησε ως Επιτελής σε Σύνταγμα, σε Μεραρχία, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Aμυνας (ΓΕΕΘΑ).
Διετέλεσε Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών τα έτη 2002 - 2003.Το 2003 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντού Πολιτικής Σχεδίων και Εκμετάλλευσης στο ΓΕΕΘΑ. Το 2004 προήχθη σε υποστράτηγο και ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντού Διακλαδικής Διεύθυνσης Στρατιωτικών Πληροφοριών.
Το 2006 ανέλαβε τη Διοίκηση της XVI M/Κ ΜΠ. Το 2007 προήχθη στο βαθμό του αντιστρατήγου και ανέλαβε τη διοίκηση του Β' ΣΣ και το 2008 ανέλαβε τη διοίκηση της 1ΗΣ Στρατιάς.
Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα στρατιωτικά μετάλλια και παράσημα.
Μιλάει την αγγλική, την τουρκική και την ρωσική γλώσσα.
Είναι τελειόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Ανάπτυξη, στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές και στο Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη - Ασφάλεια του Παντείου Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου