ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Πράσινοι τραμπούκοι μάς έσπασαν στο ξύλο»





«Μας τσάκισαν στο ξύλο. Μας χτύπησαν άσχημα μπροστά στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Ηταν τραμπούκοι του βαθέος παρακράτους του ΠΑΣΟΚ μαζί με..
κάτι θηριώδεις τύπους που μας είπαν ότι είναι ασφαλίτες. Είμαι άσχημα χτυπημένος εγώ και ο συνάδελφός μου. Πάμε στο νοσοκομείο». Αυτά ακριβώς μας είπε χθες, μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας στο μετρό Αθηνών Αντώνης Σταματόπουλος. Ο δραστήριος συνδικαλιστής, που έχει γίνει πασίγνωστος στο κίνημα των Ελλήνων «Αγανακτισμένων» αλλά και στο ευρύ κοινό χάρη στις προσπάθειες που έκανε την περίοδο των μεγάλων λαϊκών κινητοποιήσεων του προηγούμενου καλοκαιριού, ώστε η στάση «Σύνταγμα» να παραμένει συνεχώς ανοιχτή, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μαζί του νοσηλεύεται και ο συνάδελφός του Δημήτρης Κατσαφάδος. Ο πρόεδρος των εργαζομένων, τον οποίον οι «Αγανακτισμένοι» του Συντάγματος αποκαλούσαν Ελληνα «Τσε» για το εκρηκτικό και αγωνιστικό του ταμπεραμέντο στις λαϊκές συνελεύσεις της πλατείας, φέρει χτυπήματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στο μετρό, ως φυσικός αυτουργός κατονομάζεται συνδικαλιστής συναφούς υπηρεσίας των μέσων μαζικής μεταφοράς.


Μάλιστα, καταγγέλλεται ότι χρησιμοποιήθηκε και σπρέι πιπεριού στα μάτια. Αλλες πληροφορίες από συναδέλφους του αναφέρουν ότι αιτία για τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό ήταν η αγωνιστική εμμονή του Σταματόπουλου «να μη σκύψουν το κεφάλι μπροστά στις απαιτήσεις της εργοδοσίας. Επέμεινε σε νέα απεργιακή κινητοποίηση και τον χτύπησαν με κλοτσιές». Κατά την επίσημη ανακοίνωση πάντως επισημαίνεται ότι «αιτία του σοβαρότατου επεισοδίου ήταν η καταγγελία Σταματόπουλου για την άνιση μεταχείριση μεταξύ εργαζομένων του μετρό και του ΗΣΑΠ σχετικά με το νέο μισθολόγιο».




Στέφανος Χίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου