ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στο ΠΑΣΟΚ ανακάλυψαν το Μνημόνιο, την “παράγκα” και τους “νταβατζήδες”!!!

Δημοσιεύουμε αυτούσιο μήνυμα που λάβαμε:






Ιωάννινα 20 Δεκεμβρίου 2011
Παρακολουθούμε την αγωνία των συντρόφων για την επόμενη ημέρα και την συμμεριζόμαστε πλήρως. Δεν..
επιθυμούμε ούτε εμείς ένα ΠΑΣΟΚ μικρό, χειραγωγημένο από τα ΜΜΕ και τις δημοσκοπήσεις. Οραματιζόμαστε ένα ΠΑΣΟΚ που συζητά στις γειτονίες, στα καφενεία, στις τοπικές, παράγει πολιτική και την επιβάλει τόσο στα ΜΜΕ όσο και στους νταβατζήδες. Δεν αντέχουμε στην ιδέα ενός ΠΑΣΟΚ που θα έχει για αρχηγό των εκλεκτότερο συνομιλητή των νταβατζήδων, το πιο συνεργάσιμο με την τρόικα, τον πιο ιδεοληπτικό μεταρρυθμιστή, τον πιο σκληρό κοτζαμπάση, τοπάρχη ή προύχοντα, τους φίλους των Μερκοζί. Δεν θέλουμε τα ΜΜΕ μέσα στο κόμμα. Καταδικάζουμε την σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ με την δεξιά την ακροδεξιά στην κυβέρνηση. Μια σύμπραξη που έγινε με τις ευλογίες της ηγεσίας του Γ. Παπανδρέου και με όλο τον μηχανισμό προπαγάνδας σε δράση.


Δεν πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΔΗΜΑΡ ή στο ΚΚΕ μένουμε εδώ και του καλούμε να μας πλαισιώσουν ώστε πανίσχυροι να τα αλλάζουμε όλα.


Η επιτροπή -παραμένοντας ανώνυμη προφυλάσσεται από απειλές εκβιασμούς και από ενσωμάτωση ή απόπειρες συνδιαλλαγής και συκοφαντίες. Όλα αυτά έγιναν -και τα είδαμε όλοι- με πλήθος συντρόφους που διαφώνησαν. Έγιναν σε βάρος συντρόφων, σε βάρος κοινωνικών ομάδων, σε βάρος στελεχών του κινήματος συνδικαλιστών, σε βάρος του ΠΑΣΟΚ και σε βάρος της χώρας. Γνωρίζουμε ότι όλα έγιναν με “επιστημονικό” τρόπο, επικοινωνία και πληρωμένες διαρροές και προσπαθούμε να το αποφύγουμε.


Προειδοποιούμε ότι αν πειράξετε την επιτροπή και ειδικότερα αν προσπαθήσετε να την ταυτίσετε με κάποιον δελφίνο ή να την εμφανίσετε να δουλεύει υπέρ κάποιου (οποιουδήποτε υπουργού ή Βουλευτή) η επιτροπή θα βγάλει Δελτίο τύπου εναντίων του, εναντίων σας και δίνοντας σας 15 λεπτά δημοσιότητας θα σας κρεμάσει στα μανταλάκια. Δεν δουλεύουμε για κανέναν παρά μόνο για την αντιμνημονιακή βάση του ΠΑΣΟΚ. Προσοχή λοιπόν γιατί η επιτροπή δαγκώνει…


Η Επιτροπή δεσμεύεται από όσα λέει και εξ αρχής μίλησε για τις αρχές τις 3ης του Σεπτέμβρη, εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση. Εμμένουμε σε αυτά κρατώντας την επιτροπή μακρυά από επαφές με “προύχοντες” ή τοπάρχες του ΠΑΣΟΚ και των ΜΜΕ. Μακρυά από ραδιόφωνα και πάνελ, δουλεύοντας αυτο-οργανωτικα στόμα με στόμα μήνυμα με μήνυμα στην βάση, και εργαζόμενοι για το συμφέρον της χώρας του ΠΑΣΟΚ και κάνουμε την λαϊκή κυριαρχία πράξη. Σε εμάς χωρούν όσοι διαφώνησαν εξ αρχής με το μνημόνιο χωρίς μισόλογα και υπολογισμούς και καλούμε του υπολοίπους να παραιτηθούν να να φύγουν από το Κόμμα όσο ψηλά και εάν βρίσκονται.


Η επιτροπή καλεί όλους τους συντρόφους ανά την επικράτεια και ανεξαρτήτως επιμέρους ανάλυσης της κατάστασης που έχουν, να συνταχτούν στις γραμμές του αντιμνημονίου. Να προχωρήσουμε κατά τόπους σε συγκρότηση αντιμνημονιακών Τοπικών Επιτροπών. Να συνεργαστούμε με ανάλογους φορείς στην κοινωνία και να αναδείξουμε τα τοπικά στελέχη της βάσης. Στελέχη τα οποία θα εκφράζουν το αντινημονιακό ΠΑΣΟΚ κατά τόπους και παντού. Στελέχη εγγύηση για το αύριο του ΠΑΣΟΚ πλήρως αυτόνομα και στην διάθεση της εκάστου τοπικής αντιμνημονιακής και έτοιμα για πολιτική και εκλογική σύγκρουση με της δυνάμεις του μνημονίου. Είμαστε αντιμνημονιακοί και αυτό μας ενώνει, συναντιόμαστε μιλάμε, οργανωνόμαστε αποφασίζουμε και επιβάλουμε.
Πάνω σε αυτή την ισχυρή λαϊκή βάση μπορούμε να στήσουμε ένα πανίσχυρο κόμμα που θα προκαλεί δέος στο σύστημα της Παράγκας των χαϊδεμένων βουλευτών υπουργών και των νταβατζήδων αλλά και όλων αυτών που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ τέλειωσε.


Ανησυχούμε γιατί πολλοί σύντροφοι ρωτούν ποιοι είναι πίσω από την επιτροπή αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε πως αυτό θα μπορούσε να επηρεάζει την στάση οποιουδήποτε συντρόφου. Τους καλούμε να πάψουν να αναρωτιούνται ποιοι είναι “πίσω” από την επιτροπή. Πίσω από την επιτροπή δεν είναι κανείς. Στην Επιτροπή είμαστε ολόκληρη η βάση του ΠΑΣΟΚ.


Η Επιτροπή δεν φιλοδοξεί να παίξει καθοδηγητικό ή ηγετικό ρόλο στον αγώνα.


Η επιτροπή φιλοδοξεί να αναδείξει την αντιμνημονιακή βάση του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σαστισμένη παντού γύρω μας, να αναδείξει τα στελέχη μας που κρύβονται εντός αυτής και εκτός πληρωμένης δημοσιότητας εκτός μηχανισμών δελφίνων.


Η επιτροπή θέλει να καλύψει το ΠΑΣΟΚ που είναι αντιμνημονιακό στην ρίζα του, να εμπνεύσει και να συνεγείρει Φίλους μέλη στελέχη δείχνοντας σε όλους ότι δεν είναι μόνοι ή ξένοι στο ΠΑΣΟΚ. Η επιτροπή επιχειρεί να συγκεντρώσει δυνάμεις και να πυροδοτήσει την φωτιά που θα αλλάξει το ΠΑΣΟΚ και την χώρα. Στην αναμέτρηση με το Μαύρο μέτωπο οι ηγέτες μας και η δύναμη μας είστε εσείς.


Τα ψέματα τελειώσαν! Σπίτι με σπίτι, στόμα με στόμα, χέρι με χέρι, Facebook blogs twitter εναλλακτικά Μέσα παθιαζόμαστε ως ομάδα ΠΑΣΟΚΩΝ και όχι ως πολιτικά πρόσωπα- προσωπικός ή εκλογικός μηχανισμός. Δεν περιμένουμε τίποτα για εμάς αλλά προσφέρουμε μόνο. Συγκεντρώνουμε δυνάμεις και οργανωνόμαστε παντού…Αγώνας αγώνας αγώνας παντού, αγώνας εδώ


Για την επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου