ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Dancing On Ice - Η Πάμελα αποχώρησε από το παγοδρόμιο!

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλα όσα διαδραματίστηκαν στο show του ΑΝΤ1!






Βραδιά ανατροπών ήταν η χθεσινή για τους διαγωνιζόμενους στο "Dancing On Ice", αφού η Shaya και η Πάμελα, δύο από τα φαβορί, πέρασαν από τη διαδικασία του skate off..
Η ψηφοφορία του κοινού της κατέταξε στις δύο τελευταίες θέσεις και έτσι οι κριτές έπρεπε να πάρουν την απόφαση για το ποιος θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσαν την ψήφο τους στην Shaya, οπότε, στις 00:30, η Πάμελα ολοκλήρωσε τη σύντομη πορεία της στον πάγο.





Νωρίτερα, η βαθμολογία των κριτών είχε τοποθετήσει την Πάμελα στη δεύτερη θέση του πίνακα, ενώ η Shaya βρισκόταν πολύ χαμηλά, λίγο πριν το τέλος. Στο τέλος όμως, φαίνεται πως ψήφισαν περισσότερο συναισθηματικά.



Πως χόρεψαν οι υποψήφιοι και ποιες ήταν οι πιο "δυνατές" στιγμές του show; Δείτε τι έγινε στο Dancing On Ice λεπτό προς λεπτό!

21:13
 Το show αρχίζει με την λαμπερή Τζένη Μπαλατσινού να δέχεται την παρέμβαση του συζύγου της για το φόρεμά της. Ο Πέτρος Κωστόπουλος της έδωσε ένα μεγάλο λουλούδι για να κρύψει το μπούστο της!






Αμέσως μετά οι δύο χορογράφοι του DOI εντυπωσιάζουν με τις φιγούρες τους στο τραγούδι "Memories" από το μιούζικαλ "Cats".


Στις 21:25 η Πάμελα ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος του show με το FAME. Οι κριτές την επιβραβεύουν με 12,5!


21:44
 - Μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Αλεξέι μας πηγαίνουν στο "Moulin Rouge" και με την εκπληκτική τους χορογραφία αποσπούν 14 βαθμούς!




21:54 - Ο Κώστας Φραγκολιάς χορεύει το τραγούδι που έδωσε τη νίκη στον Αργύρη Αγγέλου στον τελικό του Dancing With The Stars. Το αποτέλεσμα της βαθμολογίας επιβραβεύει αυτή την επιλογή, 12 βαθμοί.



22:13 - Η Shaya χορεύει "The Fantom of the Opera", αλλά δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει παραπάνω από 11,5 βαθμούς από τους κριτές.



Στις 22:25 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου χορεύει στον πάγο "Rock around the clock" και πέφτει θεαματικά! Οι κριτές του δίνουν, ωστόσο, 12 βαθμούς.



22:47 - Στον πάγο η Ιωάννα Πηλιχού, τρακαρισμένη ακόμα από το ατύχημα της προηγούμενης εβδομάδας συγκεντρώνει μόνο 11,5 βαθμούς.



22:58 - Η Χριστίνα Παππά χορεύει "Mama mia" και παίρνει το μεγαλύτερο βαθμό μέχρι σήμερα, 12. Η έκπληξη έρχεται αμέσως μετά, όταν η Έλενα Παπαρίζου την αγκαλιάζει και της ζητάει συγνώμη για την παρεξήγηση της προηγούμενης εβδομάδας.



23:20 - Ο James Bond - Γιώργος Χειμωνέτος είναι άτυχος... Πέφτει δύο φορές κατά τη διάρκεια της χορογραφίας και βλέπουμε το πρώτο αίμα στον πάγο!. Η βαθμολογία του, μόλις 11.



23:40 - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κλείνει τον χορό με "Τιτανικό" που της χάρισε 12 βαθμούς!



Zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου