ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο θράσος Παπακωνσταντίνου για τα 180.000 ευρώ του (δήθεν άμισθου) Χοσέ Αθεμπίγιο!





Προκλητικός όσο δεν πάει εμφανίστηκε χθες, μέσω γραπτής απάντησης, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος,.
απαντώντας σε γραπτές ερωτήσεις βουλευτών, αντί να εξηγήσει πώς η δωρεάν μελέτη Αθεμπίγιο κόστισε στην Ελλάδα 180.000 ευρώ, προσπάθησε να βγει κι από πάνω ισχυριζόμενος ότι «κάναμε και οικονομία».
Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο φίλος του Γιώργου Παπανδρέου πληρώθηκε με 180.000 ευρώ για μια μελέτη την οποία θα έκανε δήθεν δωρεάν ως χάρη στον φίλο του, τέως πρωθυπουργό, οι ερωτήσεις στη Βουλή έπεσαν βροχή (Μ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Κοντογιάννης, Κ. Βελόπουλος κ.ά.). Η απάντηση όμως που διαβιβάστηκε χθες «εξόργισε» τους ερωτώντες βουλευτές, καθώς ο υπουργός δεν είπε κουβέντα για τις περίφημες εξαγγελίες ότι η μελέτη θα γινόταν δωρεάν, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το ποσό των 180.000 ευρώ απολύτως εύλογο.
Σύμφωνα με την απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου, έπειτα από απόφαση της διυπουργικής επιτροπής η εταιρία Barcelona Strategic Urban Systems, στην οποία συμμετείχε μέχρι πρόσφατα ο Χοσέ Αθεμπίγιο, ορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας για το έργο του Ελληνικού με αμοιβή 180.000 ευρώ. Παρά το γεγονός όμως ότι όλοι οι βουλευτές εμμένουν στις εξαγγελίες περί δωρεάν μελέτης, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν λέει ούτε λέξη γι' αυτό. Αντ’ αυτού θεώρησε σκόπιμο «να κουνήσει το δάχτυλο» στους βουλευτές, τονίζοντας ότι, με βάση την ελληνική νομοθεσία, μια ανάλογη προμελέτη θα κόστιζε 510.000 ευρώ.


Γιώργος Λυκουρέντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου